reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ada będzie naprawdę piękna, ma tak egzotyczną urodę teraz. W życiu takiej buzi nie widzialam u niemowlaka, autentycznie jak aktorka :D

atdctrd8ammce1aq.png
Ha, dzieki Kulka :-)
Igi robaczek cudaczek tez przystojniacha :-D

W ogole mamy sliczne forumowe dzieciaki, udalo nam sie :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Chyba tez musze popatrzec maty bo nie mam a widze ze przydatne sa no i w fotelik do karmienia musze sie zaopatrzyc niedlugo
Fotelik mam od szwagierki bo kupiłam chrzesniakowi w prezencie, on zbytnio nie chciał w nim jeść wiec jest jak nowy praktycznie :-) filip swój używał dlugo i rozkraczyl do konca

relgh371tsldyf8u.png

Viola, tylko jak tak licze, ze 56 nosila poltora miesiaca, a 62 dwa i pol i jeszcze nosi to moze za te 8 tygodni 68 bedzie pasowalo jeszcze...
Plaszczyk pewnie i tak jest wiekszy jak to okrycie wierzchnie. Jedyne o co strach to sukienka....

3jvz8ribeqwvt6ck.png

No bardzo duży. Wysoki jest. 86 jeszcze trochę duże ale jie opłaca mi się kupować 80 bo zaraz wyrośnie a z cool club są trochę większe.

Moja mata z babygift. Ona gra i świeci jeszcze i te motyle się ruszają ;)

No właśnie te nasze dzieci bardzo udane bo każde jedno ładne :)

atdctrd8ammce1aq.png

India Zuzia miala 53 cm jak sie urodzila. A maz wyhezdza teraz na nie wiem ile bk zaklada w Polsce firme i czeka czy dotacje mu przyznaja wiec moze to byc na tydzien, dwa albo na dzien. Zobaczymy kiedy decyzja przyjdzie wtedy bedzie musial przyjechac.

Ale słodkie te wasze dzieciaczki. Ciekawe co tam u mojego slychac. Dzisiaj drugi raz powiedziałam ona, chodź mialam na mysli dzidzia. Moj od razu powiedział jaka ona przecież to chlopak. Chciał corke pierwszą ale już sie na synka nastawil straszenie :p dziewczyny jadlyscie w ciąży pasztet? Jak na sierpniowkach cos wspomniałam to dziewczyna sie zdziwila, że jak to w ciąży. No ale przeciez tam nie ma tyle watrobki żeby zaszkodziło dziecku. Kiedys polecano kobietom w ciąży, teraz odoradzają. Nie dajmy się zwariowac..

reklama
Do góry