reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
hejka. super ze wizyty dobrze[emoji5] czekam na dzieciaczki [emoji5]
my sie dzis karmilysmy 3 razy bo nie chciala mala wiecej. spala sobie smacznie. teraz troszke pojada, dupka przebrana i lezy i sie rozglada. lubi jak sie ja po czolku smyra. pampersy 1 sa za wielkie na nia hahah.
ja zjadlam juz dzis dwa posilki w postaci kleiku ryzowego z biszkoptem
my sie dzis karmilysmy 3 razy bo nie chciala mala wiecej. spala sobie smacznie. teraz troszke pojada, dupka przebrana i lezy i sie rozglada. lubi jak sie ja po czolku smyra. pampersy 1 sa za wielkie na nia hahah.
ja zjadlam juz dzis dwa posilki w postaci kleiku ryzowego z biszkoptem
KasiaMarysia23
Dzień dobry
Mi w szpitalu powiedzieli że od odejścia wód jest 24h na poród inaczej cc.
Mała mi szybko Cie postawili.
Mi w szpitalu powiedzieli że od odejścia wód jest 24h na poród inaczej cc.
Mała mi szybko Cie postawili.
KasiaMarysia23
Gratuluje udanych wizyt
Ja chyba też odpuszczę sobie ten zakup. Czytam jeszcze teraz o tym i rzeczywiście chyba nie ma sensu bo jedyna funkcja jaką ma to ładnie wygląda a co przez ten ochraniacz może się stać to już wolę nie czytaćRadek mial ochroniacz, ale jak przeczytalam wlasnie o zwiekszeniu ryzyka smierci lozeczkowej to Adzie nie kupowalam.
viola150
Hejka Ada Słodziaczku jakie ma fajne włoski
India ona w samym bodziaku czy ma coś jeszcze pod spodem?? jaki rozmiar już nosi??
Kasia ja miałam ochraniacz przy Filipie i mam teraz też. nasze łóżeczko stoi tak trochę że jak sie otwiera drzwi to zawiewa i bałąm sie o przeciągi.
MałąMi o tak kleik ok po niejedzeniu przez cały dzien kleik smakował wybornie jak sie czujesz??
Amelka już 62 zakłada i coraz więcej gaworzy. Musze poszukać chyba maty edukacyjnej bo lubi leżeć na płaskim i zaczyna oglądać zabawki powoli więc możę by poleżała. u filipa mi sie nie sprawdziła w ogole bo on leżweć nie chciał.
A wasze dzieciaki korzystają z mat??
India ona w samym bodziaku czy ma coś jeszcze pod spodem?? jaki rozmiar już nosi??
Kasia ja miałam ochraniacz przy Filipie i mam teraz też. nasze łóżeczko stoi tak trochę że jak sie otwiera drzwi to zawiewa i bałąm sie o przeciągi.
MałąMi o tak kleik ok po niejedzeniu przez cały dzien kleik smakował wybornie jak sie czujesz??
Amelka już 62 zakłada i coraz więcej gaworzy. Musze poszukać chyba maty edukacyjnej bo lubi leżeć na płaskim i zaczyna oglądać zabawki powoli więc możę by poleżała. u filipa mi sie nie sprawdziła w ogole bo on leżweć nie chciał.
A wasze dzieciaki korzystają z mat??
India9
Violu, pod dlugi rekaw zakladam jej body z krotkim, bo u nas w zime w dzien jest 18-20 stopni.
Body nosi 62, spodnie tez ( te ze zdj sa 68, ale chyba kogos fantazja poniosla).
Pajace do spania 68, ale luzne sa.
Chce jej kupic ubranko na chrzest 68 i sie zastanawiam czy nie wyrosnie do 19.03
Body nosi 62, spodnie tez ( te ze zdj sa 68, ale chyba kogos fantazja poniosla).
Pajace do spania 68, ale luzne sa.
Chce jej kupic ubranko na chrzest 68 i sie zastanawiam czy nie wyrosnie do 19.03
reklama