reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej
Sliczna Ada ❤
Moja tez z tych kruszynek ale pajace na 62 juz za male a na 68 troche za duze mam na 67 z Belgii to sa akurat. Body na 62 tez juz male trzeba juz przejsc na wieksze :)
U nas jeszcze Zuzia ma kataru troche najgorzej z rana po nocy.
Jutro maz wyjezdza i znowu zostaniemy same :(
Co do ochraniacza to nie posiadam bo mamy lozeczko turystyczne po Lili najlepiej nam sie sprawdzilo bo potem nie ma problemu obijania sie o szczebelki :)

reklama
Dzwoneczku, na dlugo wyjezdza?

My mamy jeszcze luzu troche w bodach 62

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jaaaa następne bobo za tydzień ;D

Ja mam ochraniacz. Igi tak po łóżeczku się rzuca ze w nocy mnie budził obijaniem albo jak kopyta w szczeble wsadził.

Kurde Igi juz 86 ubierze normalnie [emoji33]

Igi z maty bardzo chętnie korzysta . Teraz juz z niech wychodzi hehe ale lubi czasem poleżeć z tymi wisiorami. Wstawiam fotko.
1484924148-aaaaaa.jpeg
1484924215-aaaaaa.jpeg
1484924228-aaaaaa.jpeg
1484924242-aaaaaa.jpeg

atdctrd8ammce1aq.png

Viola my to takie kruszynki mamy. Jakie wymiary Amelka miala jak sie urodzila?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
3060 jak sie urodzila ale spadla na wadze i urodzeniową wage odrobila dop w 3 tyg. I miala 53cm.
Dwa tyg miala równe 5kg.

Moja pajace na 62 ma ok większość. Zalezy od producenta. Body na 56 sa jeszcze dobre i zaczynamy 62. 68 jeszcze nie probowalam [emoji3]

Pytam z ciekawości bo ja tez zakladam body z krótkim lub z dlugim i na to pajac lub bluzeczka i polspiochy. Spodnie tylko jak gdzieś idziemy bo wszystkie nogawki wisza nawet te na 62 [emoji1]

relgh371tsldyf8u.png

No widzisz Viola, moze dlatego nasze takie male ubranka nosza, bo sie krotkie urodzily - 53 cm. No duzo tez nie wazyly.
Dzwoneczek, a Zuza ile wzrostu miala?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Co do ubranka na chrzest to India wydaje mi się ze 68 moze być małe... chyba lepiej 74

Wow Kulcia 86?? To duży chłopak z Igiego :-) fajna twoja mata- jaka firma?? Zdjecie Igiego widziałam na fb juz :-)

Gratuluje wizyt dziewczyny :-) to co czekamy do 30?? :-) [emoji3]

relgh371tsldyf8u.png

Do góry