reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczynki okazało się że te krostki to potówki[emoji23]

Moja jest bardzo ciepla, a widzac, ze ma katar mierzylam co jakis czas temprature stad wiedzialam, ze goraczka.
Moja tez czesciej ma zimne raczki niz cieple, a kark zawsze cieply.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India byłyśmy na spacerze i po zostawiłam ją w body z krótkim i body z długim, skarpetki podkolanówki i ocieplane półśpiochy. Paweł ją rozebrał, a tam znowu ta wysypka. Mówie mu, że wczoraj też to miała, a on że to potówki bo mają białe końcówki.
A wczoraj ojciec mocno palił, ja zapomniałam grzejnik wyłaczyć ot i gotowy kłopot...

Jak nocka?

Ja dziś wyjątkowo bardzo wcześnie.. . Cała noc bolał mnie żołądek :( od godziny rzygam jak kot :( I dalej boli... musiałam uciec od chłopaków. Zrobiłam sobie herbatę i siedzę pod kocem... oby mi przeszło :(

A potowki nie pp winny być wypełnione wodą?

Wiki potowki dziecko dostaje jak mu za gorąco i się spoci. Trzeba tego pilnować żeby się stan zapalny nie zrobił.

Życiowa coli się napij może?

atdctrd8ammce1aq.png

Anka i sok z żurawiny taki 100% z apteki jest mega nie smaczny, ale skuteczny.
Ja to piję praktycznie codziennie. Rozrabiam z wodą i mi pomaga. A schodzi mi właśnie jakiś piasek z nerki. Szczawiany mi w moczu wyszły wiec teraz na bank wiem że to od tego ból był.

Życiowa trzym się. No kola dobra na takie akcje i pokrzywa bo mięta to nasila wymioty jeszcze. I suszone jagody dobre. Coś ci siadło na żołądku.

reklama
Zyciowa wspolczuje. Oby to nie wirus jakis.

U nas nocka.wzgledna, troche pospalismy. Ada wstala z zapachanym nosem i ma wysoka temoerature. Oczy zaczerwienione. Biedna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry