reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale mi nadrobiłaś smaka na te kopytka z serem, aż mi w brzuchu zaburczało [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no to jutro juz wiesz co na obiad ;)
ja to generalnie uwielbiam i szybko sie robi jak sie kupuje kopytka[emoji14]albo szare kluchy z bialym serem wlasnie i skwarkami. ..
osobiscie do robienia kopytek mam uraz bo ZAWSZE wychodzi mi zupa kopytkowa bo wszystko sie rozwala... nie wiem kurde... i leniwe pierogi mi wychodzą i kluski śląskie i pierogi i pyzy a kopytka nigdy mi nie wyszly...

ale sie najadlam sałatki o mamusiu pyszna :D

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Życiowa jaki przepis na salatke?? :-) u mnie salatki jem tylko ja bo moj nie lubi majonezu i jogurtu nat tez nie (!) [emoji52] wiec jak ja zrobię jakas sałatkę to niewiele a i tak dziele sie z mama. W ogóle moj to wybredny: pierogi, kopytka, szare kluchy?? W zyciu! Pierogi kupuje sobie jak.mojego nie ma na obiedzie, a na szare kluchy chodze do mamy [emoji6] ale kopytek z białym serem to nie jadlam...

Anka no niestety, my mamy dzieci starsze w tym samym wieku wiec ci powiem latwo nie jest. Ale jak potrzebuje spokoju to maly bajki oglada... ja w dzień tez nie spalam jeszcze bo ciągle jest cos do zrobienia. Ale kiedys usnelam o 21 jak dzieci pozasypialy i przyszla moja mama na chwilę to nawet nie słyszałam tak twardo spałam

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

MalaMi ale duuuzy brzuszek i rzeczywiście nisko :-) a tu jeszcze albo tylko 6 tyg...

Ja tez narazie nie tęsknię, tzn za samą ciążą moze i tak.bo to fajny stan (przynajmniej w moim przypadku) ale noworodka kolejnego chyba bym juz nie chciala :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Mała Mi cudny brzusio :)
Ja dziś miałam wenę na dekoracje i spędziłam pare godzin na robieniu niestandardowej choinki do przedpokoju :) Jak Wam się podoba efekt końcowy? :)
choinka d.jpg

Załączniki

• choinka d.jpg
    choinka d.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 185
Hejka ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
India pokazuj efekty farbowania jak już ogarniesz włosy :)
Życiowa to miałaś pracowity dzień i że jeszcze sałatkę Ci się chciało robić :D
OlaMagda ja to bym chciała umieć tak, żeby robić zakupy np co sobotę na cały tydzień, ale ile razy próbowałam to i tak nie kupowałam wszystkiego co potrzeba i musiałam latać po sklepach ;p No nie mam talentu do takich rzeczy hehe ;)
MałaMi piękny brzusio masz, jeszcze chwileczka i Mała będzie po drugiej stronie brzucholka, zapiernicza ten czas :D

Ja dzisiaj cały dzień w biegu, rano pojechałam na warsztat z autem, bo musieliśmy kupić opony zimowe i felgi (niby kupiliśmy z zimowymi, ale bieżnik zdarty i strach było by jeździć jak się ślisko zrobi, bo jak kupowaliśmy auto to oczywiście nikt nie pamiętał sprawdzić w jakim stanie są opony ;/)

Później byliśmy kupić farby i oczywiście kłótnia w sklepie, bo nagle mojemu wybrane kolory się nie podobają i musiałam go przekonać, a że łatwo mnie zdenerwować ostatnio to chwilowy foch był bo głos podniosłam lekko ;p

Byliśmy też w brw bo planuję łóżko w sypialni zmienić i muszę to zrobić do końca grudnia póki jeszcze mężuch w domu, bo ktoś to na 9 piętro wtargać musi ;p a poza tym to nasze stare już tak wysłużone, że spać się nie da, a przecież komfort jakiś mieć trzeba ;)

No i później trzeba było ogarnąć normalne zakupy, obiad zjeść i trochę dzisiaj malowaliśmy, generalnie połowa sypialni została na jutro ;) kuchnię ogarnęłam i już mnie plecy bolą, że nic więcej nie zrobię ;p
A jutro pewnie też intensywny dzień się szykuję ehh ale im szybciej wszystko ogarniemy, tym szybciej będzie spokój ;p

W ogóle jak szłam do garażu po auto, nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam, ale się potknęłam, jakoś krzywo stanęłam i praktycznie leciałam na brzuch i to tak szybko, że nawet nie zdążyłam rąk do przodu wystawić i gdyby nie mój M to nie wiem co by było, złapał mnie w ostatniej chwili. Tak się przestraszyłam, że zaczęłam wyć jak dziecko i się uspokoić nie mogłam ;/

Ale się rozpisałam hehe nazbierało się tego ;p

Miłego wieczorku i spokojniej nocki :D

Mi dziś Tosia wywalila worek ubranek w rozmiarze 56-80 i normalnie płakać mi się chciało jak je przebieralam. Takie neutralne odłożyłam, część dałam Z do samochodu a część wystawiłem na olx dosłownie za 2 zł za sztukę bo ja nie wiem co mam z nimi zrobić. Jakieś bluzeczki, spodnie czy bluzy to jest szansa że pójdą ale body i śpiochy to masakra dlatego wystqwilam za 2 zł i liczę że pójdzie bo nie chce ich wywalić a nie mam komu oddać

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia kradnij :) Bardzo łatwo zrobić taką choinkę tylko trochę czasu potrzeba :) Chyba,że mąż CI przewierci drewno to pójdzie szybciej ale mojego akurat nie było więc musiałam zrobić to sama. Koniecznie pokaż zdjęcie jak zrobisz! :)

reklama
viola ja sałatki na freestyle robie ;)
teraz mam taką brokul, tortelini, szynka w kosteczke pokrojona, kukurydza, jajka i majonez :) do tego tylko pieprz bo szynka wedzona wiec slona i tortelini z serem też slonawe. brokuly w osolonej wodzie gotuje :)

choinka zajebista :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry