reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Radkowi tak obcinalam i jest ok. To paznokcie u stop maja tendencje do wrastania i dlatego nie powinno sie zaokraglac..,wiec mozesz sprobowac.
Ada tez ciagle podrapana, nie nadazam.obcinac jej paznokci i tak jak Igi przed zasnoeciem jezdzi rekoma i maltretuje buzie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Ja jeszcze nie obcinalam paznokci, ale przy Amelce nie kupowalam nożyczek dla dzieci bo pamiętam ze przy Filipie uzylam ich ze dwa razy a potem jechalam naszymi. Bede musiala ten pierwszy raz to zrobic.

Nuska ojej dobrze ze Twój byl obok :-)

Życiowa dziękuję za przepis, wykorzystam w najbliższym czasie. Z tortelini nigdy nie robiłam. :-)

Anka ja zaczęłam sprzedawac na olx ciuszki po filipie i o wiele lepiej sprzedawaly sie takie pojedyncze ciuchy niz np jak wystawilam dużą paczke ok 50szt (do tej pory sie nie sprzedaly). Tez musze je porozdzielać tylko teraz cos mniej czasu na to [emoji6]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

U nas raz pada raz nie i wieje i bylam sama w miescie. Dzieciaki zostaly z babcią. A teraz filip poszedl z moja mama do sklepu. Z amelcia chyba dziś nie wyjdę.

Anka Tosia pojechala jednak??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Dokładnie , to chyba każde dziecko Milena tez tak po buzi i głowie rączkami jeździ jak śpi i jak jej sie chce spac i stałe podrapana takie ma igły te pazury :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

No mnie też kilka razy charatnął.

Się obudził właśnie, 2 h spal ja zdążyłam posprzątać ostro. Naeet ściany umylam [emoji16]

atdctrd8ammce1aq.png

Viola pojechała po 12 :) właśnie leżę i oglądam tv i w sumie taki miałam plan na dzisiejszy dzień :)

Koleżanka mi powiedziała że to napinanie macicy brzucha jest wtedy jak.dziecko ociera się kręgosłupem o ścianki... No nie wiem do końca czy to tak jest naprawdę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie coś znalazłam
"Dlaczego twardnieje mi brzuch?

Twardnienie brzucha, które możesz zacząć odczuwać na tym etapie ciąży, spowodowane jest najprawdopodobniej skurczami Braxtona Hicksa. Są to bezbolesne skurcze przygotowujące macicę do porodu. Objawiają się twardnieniem brzucha i napinaniem macicy. Jeśli nie występują częściej niż 4 na godzinę i nie towarzyszy im plamienie, ból podbrzusza lub krzyża, to nie ma powodu do niepokoju. Jeśli jednak zauważysz którykolwiek z wymienionych objawów, jak najszybciej skontaktuj się ze swoim lekarzem."

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry