reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia wczoraj obiad domowy mąż mi pomidorowa przywiózł na życzenie
Poza tym leżę sobie He he Tu prawie cały personel kicha i kaszle...sama też załapałam lekki katar.

reklama
Marysiu - duza Madzia juz :-)
Nie wydaje mi sie, aby bialy stroj do chrztu cos symbolizowal, bo chlopcow przeciez nie ubiera sie na bialo
A poduszka kupiona w Ikei byla specjalnie do szpitala. No i jak tylko te koty zobaczylam to nie moglam przestac o niej myslec ;-)

Dora, oby Cie zaraza nie dopadla. Czy dzisiaj Cie wypuszcza w koncu?

Przepraszam,ze nie odnosze sie do wszystkich postow, ale czytalam Was bedac spiaca i pewnie wszystkiego nie zarejestrowalam.

MalaMi - a gdzie synek bedzie spal?

Nam woombie chyba pomaga, bo mala najpierw przespala 3,5 godz a pozniej 2,5 godz. I nie wyje jak sie budzi tylko marudzi strasznie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Marysia Filip byl do chrztu ubrany w spodnie w kratke, koszule w samochodziki i na to sweterek w paski. Tylko kombinezon mial bialy no ale to do kościoła. Teraz dla malej ma mi ciocia pożyczyć sukienke, ona chyba jest biala.

A jak ile m-cy beda mialy Wasze szkraby to chcecie chrzcic?? Filip mial 3 miesiące

Amelka :* 38tc
cc 8.11

Dora no wlasnie, niech cie wypuszczają zebys sie nie zarazila.

India gdyby nie ty to bym nie wiedziała ze cos takiego jak woombie istnieje ;)

Amelka :* 38tc
cc 8.11

Ja swoją chrzciny w sierpniu więc u nas był luzik co do ubioru ale nie ubieralam małej w jakieś typowo chrzestowe ubrania tylko kupiłam jej sukienkę białą w srebrne małe kropeczki na wyprzedaży w coccodrillo za 20 zł :) do tego opaska na główkę i buciki (fakt że były najdroższe hehe) i była pięknie ubrana. Oczywiście nigdy więcej tych ubranek już jej nie założyłam...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie na innym forum dowiedzialam i mi sie to nie podobalo w ogole.
A pozniej wychowawczyni Radka z przedszkola urodzil sie wnuczek i wychwalala strasznie tego tulika i dopiero zaczelam sie interesowac tym tematem.

Radek byl chrzczony po 5 ms
1477907362082.jpg

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1477907362082.jpg
    1477907362082.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 231
KasiaMarysia ale Madzia już duża i słodka :)
India Radek wyglądał super :)
Kurde mam takie masakryczne skurcze łydek w nocy,że spać nie mogę. Biorę magnez ale nie wiem może za mało albo jakiś słaby. Który jest dobry i się u Was sprawdził?
Czekam właśnie na panów od montażu drzwi do szafy. Mają być za godzinę to wstawię Wam zdjęcie to ocenicie czy nie przesadziłam z tą grafiką :) Ciekawa jestem strasznie jak to wyszło

reklama
India maly bedzie spal w lozeczku turystycznym. on sie strasznie wierci w nocy i tylko slychac jak uderza o szczebelkibi mi go szkoda. to drewniane lozeczko mimo ze ma 14 lat i 4 dzieci za soba to jest dobre. na laczeniy klej puscil i trzeba tylko skleic i wynienic 2 szczebelki takze moze M znajdzie na to czas do konca stycznia haha. no i ono ma spora szuflade pod spodem. w styczniu bedziemy mieli dwa lozeczka w pokoju poprostu[emoji5] bo lozko takie dla dzieci to sporo wiecej miejsca zajmuje i stwierdzilismy ze kupimy dla dzieci dwa komplety do pokoikow do domu juz. pieniazki sie zbieraja w skarbonce[emoji5] malego ja chcilismy to mial 2 miesiace no 2 dni mu brakowalo do pelnych 2 miesiecy[emoji5] przespal sobie msze[emoji5] teraz pewnie poszekamy do konca kwietnia poczatka maja zeby bylo cieplej troche.

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Do góry