reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India i jak Ada spala spokojniej? super wyglada [emoji5]
Nadziejko fajne zakupki;) zazdroszcze troche. moze w przyszlym roku ja sie wybiore[emoji5]
za kilka minut zjemy sobie pizze a co sobie bedziemy zalowac. guseppe z biedronki haha

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Spala lepiej, bo az dwie godziny i to po piersi gdzie zwykle wytrzymuje o wiele krocej. Ale to byl raz, wiec poki co to mogl byc przypadek ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzien dobry wieczor.

Kulcia wedle zyczenia nie pisalam nic. Walne jedego posta.

India noo pieknie jej w tym woombo kombo:) twarzowo wyglada dziewczyna malina. Mam nadzieje, ze Ci sie sprawdzi ten otulacz.
Świetna poduszka!
Oczywiscie mam na mysli te bialo czarna.

Dora i jak tam sie czujesz? Co dzis jadlas?

Kasia,Viola,MalaMi,Anna,Nuskaa jak Wasze samopoczucie??

Życiowa ja mam takie zwykle majtasy za 2,50 zl z targu wyskie jak dla babci i sa wygodne tzn.sprawdzily sie po porodzie.

Bylismy na chrzcinach Wiki, ubrana byla w szara sukienke i szary sweterek a na to bialy cieply plaszczyk. Moze to i fajna opcja. Czy kolor bialy na chrzcie symbolizuje cos?
Magdalena spala grecznie od 11.40 do 15.40 ale rano byl ryk i jak przyjechalismy tam samo. Wydaje mi sie ze zmarzla, miala bodziaka z krotkim, polarowa bluze, rajstopki cieple, sukienke polarowa, cieply kombinezon, skarpetki, rekawiczk, czapke i na nia kaptur i na to koc.
1477850010877.jpg

Ja zjadlam az 4 plastry schabu ze śliwka, i 3 galki ziemniakow z tarta marchewka.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477850010877.jpg
    1477850010877.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 198
Hej hej :) nam dzisiaj dzień szybko zlecial. ..
Byliśmy na spacerku po obiedzie i znajomi nas odwiedzili :) na kolacje wymyśliłam sobie naleśniki z serem a teraz idę poczytać Marysi na dobranoc ...
Kumpel przywiózł mi sab simplex ale nie wiem czy podawać. .. bo te delicol dawałam co 2-3 dni żeby nie podawać ciągle. .. chyba się wstrzymam jeszcze i zobaczę jak się będzie mały zachowywał. ..
Zaczęliśmy testować dady 2... ale chusteczki używaliśmy tez i tylek czerwony hehe. .. i nie wiem co robić bo dostałam chusteczki pampersa. .. czy używać ich teraz czy wrócić do wody zobaczyć jak te dady. I dopiero zacząć test chusteczek[emoji14]A jeszcze chyba trafiliśmy ze smoczkiem. Znajomej mama pracuje w szpitalu i dzisiaj torbę gratisów dostaliśmy w tym smoczek lovi mini i butelki z tej serii... smoka zassal lepiej niż z aventu a sądziłam ze to juz przy avencie był sukces[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia jak ksiezniczka [emoji5]
moj synu od dzis bedzie spal w lozeczku turystycznym bo jeszcze trochw a wykalaczki zostala z tego drewnianego. M bedzie musial trochw je poskrecac i posklejac i bedzoe dla malej[emoji5]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Hej hej :) nam dzisiaj dzień szybko zlecial. ..
Byliśmy na spacerku po obiedzie i znajomi nas odwiedzili :) na kolacje wymyśliłam sobie naleśniki z serem a teraz idę poczytać Marysi na dobranoc ...
Kumpel przywiózł mi sab simplex ale nie wiem czy podawać. .. bo te delicol dawałam co 2-3 dni żeby nie podawać ciągle. .. chyba się wstrzymam jeszcze i zobaczę jak się będzie mały zachowywał. ..
Zaczęliśmy testować dady 2... ale chusteczki używaliśmy tez i tylek czerwony hehe. .. i nie wiem co robić bo dostałam chusteczki pampersa. .. czy używać ich teraz czy wrócić do wody zobaczyć jak te dady. I dopiero zacząć test chusteczek[emoji14]A jeszcze chyba trafiliśmy ze smoczkiem. Znajomej mama pracuje w szpitalu i dzisiaj torbę gratisów dostaliśmy w tym smoczek lovi mini i butelki z tej serii... smoka zassal lepiej niż z aventu a sądziłam ze to juz przy avencie był sukces[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Może poczekaj z chusteczkami pampers, bo zawieraja kwas cytrynowy i moze bardziej odparzyć.

Mala a planujesz dla malego juz normalne lozko?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysia moje samopoczucie dobre :-) nie moge narzekac, troche gorzej w nocy no ale nie mozna wymagac za duzo [emoji6]
Magda ślicznie wygladala :-) a Ty jedz troche wiecej :-)

My byliśmy popoludniu u mojego babci bo przyjechala rodzinka Bartka ze Śląska. Posiedzielismy i juz śpią. A ja ide zjesc.kolacje. kurde troche prasowania mi się nazbierało a nie moge sie zabrać za to

Amelka :* 38tc
cc 8.11

reklama
Do góry