reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

zyciowa u mnie to nie jest ze mam gorszy humor... to jest praktycznie caly czas.... dzis z rana nie pozwolilam zeby moj ojciec wlaczyl mu youtube to odrazu obraza i obgadywanie za plecami.... no szlag mnie trafia poprostu. M tez ma juz dosyc tego. jak bedzie dach i okna to pojdziemy do jakiegos doradcy i moze chociaz troche dostaniemy kredytu zeby doprowadzic dom do minimalnego stanu aby zamieszkac

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

reklama
zyciowa u mnie to nie jest ze mam gorszy humor... to jest praktycznie caly czas.... dzis z rana nie pozwolilam zeby moj ojciec wlaczyl mu youtube to odrazu obraza i obgadywanie za plecami.... no szlag mnie trafia poprostu. M tez ma juz dosyc tego. jak bedzie dach i okna to pojdziemy do jakiegos doradcy i moze chociaz troche dostaniemy kredytu zeby doprowadzic dom do minimalnego stanu aby zamieszkac

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.
Współczuje ale mam podobna sytuacje i wiem jak bardzo to moze irytowac. Kochana zacisnij zęby jakos to przetrwamy.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Odebralam tulika
Oby zdal egzamin!
1477830264898.jpg

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1477830264898.jpg
    1477830264898.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 297
Wspolczuje Wam relacji w domu, chyba zawsze sa jakies spiecia kiedy sie z kims mieszka, dlatego dobrze jest mieszkac samemu ze swoja zalozona rodzina.

2870 g, 53 cm

Ale i tak sie musialam nanosic, zeby zasnela :-) moze spokojniej bedzie w tym spala chociaz

2870 g, 53 cm

India jaka piękna Adka;*

Ja byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sobie 2 plaszczyki bo nie mogłam się zdecydować buciki sweterek szalik i czapkę . Trochę za dużo wydałam kasy i już jestem na siebie zła kurde no ale chodziłam jak dziadowka normalnie w takim starym plaszczyku bo w innych nie mogę się zapiąć na brzuchu i cyckach.
A mój kupił sobie 3 króliki takie wielkie ze szok ;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
India Ada wygląda jak taka słodka larwa w kokonie ☺Może to kiepsko brzmi ze larwa Ale pamiętajmy że będzie pięknym motylkiem.
Kulka spoko ja tyko jeden wpis poczynie ☺

Nadzieja jak króliki Takie żywe?

Do góry