reklama
Życiowa
Fanka BB :)
A tak w temacie chrztu to Marysia miała chrzest jak miała ponad rok jak zakończyliśmy leczenie. ubrana była w miniaturowa wersje mojej sukienki ślubnej... a Tymona nie wiem czy w ogóle. będziemy chrzcić. .. nie myśleliśmy jeszcze o tym...
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
babydream
Zaciekawiona BB
Witajcie po przerwie.
Nie było mnie 3 dni a tu już się tyle dzieje.
U nas chrzciny braciszka były prawie w dzien pierwszych urodzin.
Stwierdziliśmy, że lepiej zrobić uroczystość raz a porządna
Kasia- Szafa piękna !
Ja właśnie w trakcie przeprowadzki..
Całe dwie noce przewożenie rzeczy a teraz najgorsza część czyli rozpakowywanie...
Ale wreszcie mamy dwa pokoje i pięknie zrobione mieszkanko.
Tylko dzidzi jeszcze brak
Poza tym u mnie nadal brak okresu... chyba już nigdy nie przyjdzie
I podczas tej całej przeprowadzki przypomniałam sobie, że ostatnio mój okres nie był zwykłym okresem.
Pamiętam, że zamiast zacząć okres od jakiegoś plamienia i małego krwawienia tak jak zawsze to miało miejsce to po prostu wylało mi się nagle od razu dużo żywej czerwonej krwi. Okres był baaardzo obfity, miałam jakieś skurcze macicy i trwał 8 dni..
Może ma to związek z tym, że okresu nie mam teraz przez miesiąc..
Może ja podczas tamtego okresu poroniłam jakąś bardzo wczesną ciąze?
Nie było mnie 3 dni a tu już się tyle dzieje.
U nas chrzciny braciszka były prawie w dzien pierwszych urodzin.
Stwierdziliśmy, że lepiej zrobić uroczystość raz a porządna
Kasia- Szafa piękna !
Ja właśnie w trakcie przeprowadzki..
Całe dwie noce przewożenie rzeczy a teraz najgorsza część czyli rozpakowywanie...
Ale wreszcie mamy dwa pokoje i pięknie zrobione mieszkanko.
Tylko dzidzi jeszcze brak
Poza tym u mnie nadal brak okresu... chyba już nigdy nie przyjdzie
I podczas tej całej przeprowadzki przypomniałam sobie, że ostatnio mój okres nie był zwykłym okresem.
Pamiętam, że zamiast zacząć okres od jakiegoś plamienia i małego krwawienia tak jak zawsze to miało miejsce to po prostu wylało mi się nagle od razu dużo żywej czerwonej krwi. Okres był baaardzo obfity, miałam jakieś skurcze macicy i trwał 8 dni..
Może ma to związek z tym, że okresu nie mam teraz przez miesiąc..
Może ja podczas tamtego okresu poroniłam jakąś bardzo wczesną ciąze?
Mi okres spóźnia się już 8 dni, robiłam wczoraj test ale jedna kreska. Boli mnie prawy jajnik tak całkiem inaczej niż na okres czy owulacje. Szczególnie jak siedzę to boli. Będę musiała iść do lekarza ale to dopiero w piatek
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
babydream
Zaciekawiona BB
no to jesteśmy w tej sesji sytuacji...Mi okres spóźnia się już 8 dni, robiłam wczoraj test ale jedna kreska. Boli mnie prawy jajnik tak całkiem inaczej niż na okres czy owulacje. Szczególnie jak siedzę to boli. Będę musiała iść do lekarza ale to dopiero w piatek
Daj znać co wyjdzie u Ciebie
India9
Fanka BB :)
Kasia :-) szkoda, ze jedna kreska, ale nie wszystko stracone :-)Mi okres spóźnia się już 8 dni, robiłam wczoraj test ale jedna kreska. Boli mnie prawy jajnik tak całkiem inaczej niż na okres czy owulacje. Szczególnie jak siedzę to boli. Będę musiała iść do lekarza ale to dopiero w piatek
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
reklama