reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja prawie w ogóle nie miałam sutkow , młody mi wyciągnął po prostu. Wpychalam mu palcem do dzioba.

Anka ja bez wkładek nie da rady. Czasem mi dwie przeciekaja. Zazdroszczę, że nie musiałaś używać. Ja majątek wydaje na to gowno. Juz z 50 opakowań chyba poszło. Długi karmiłas piersią?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem w szoku ze takie potopy macie.

Ja karmilam rok. Przez 9 miesiecy cale noce....mała budzila sie co 1,5-2 godziny. To byla masakra.... jak spala 3 h to sama sie budzilam czy wszystko ok hehe. Jak skonczyla 9 miesiacy zaczelam jej gotowac kasze taka lekka i wtedy spalysmy jednym ciagem 5-6 godzin a pozniej znowu do rana cycek hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

21:30 kolacja [emoji16]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474831904750.jpg
    1474831904750.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 45
jejku wy o cyckach i mleku a mnie tak masakrycznie swedza brodawki i sutki ze nie mogę wytrzymać!
siara miałam jakiś czas i zniknęła. .. a w pierwszej ciąży od 19 tyg mi się lało do porodu... na sali pooperacyjnej jak leżałam to splywalo mi pod pachy normalnie... a i tak miałam problemy z karmieniem przez płaskie brodawki właśnie. zobaczymy jak będzie teraz :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska- super tabelka ( Milena miała 53 cm przy porodzie , jak następny raz bedziesz zmieniać )
India - Boże jak ci zazdroszczę. Karmienia cyca dawac , az mi sie płakać chce ze sie mi nie udało :-(
Mi mała dziś cały dzien nie śpi no masakra ...i jesZcze do tego tak mnie boli biodro z tylu ze kuleje mam lumbago czy isjasza masakra . Jutro idę do lekarza ....[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ola biedna Wiem jak to boli Czasem po tym znieczuleniu może tak być Ale niekoniecznie Sam fakt ciąży i porodu i teraz pewnie się schylasz do łóżeczka Dobrze ze nie karmisz to dostaniesz pewnie leki Dobry byłby kinezy taping to by Ci ustabilizowalo kręgosłup i odciazylo

Ja godzinę temu miałam akcje. Wstałam żeby luteine wziąć bo mam co 6 godz na przemian z duphastonem i zaslablam w łazience Rabnelam na podłogę.Chwilę kręciło mi się w głowie Potem M mnie do łóżka zaprowadził Teraz czuję się ok Myślicie że powinnam do lekarza iść czy zadzwonić Mówił że jakby mnie coś niepokoilo to mam dzwonić Masakra wnerwia mnie to Jakiś durny ten mój organizm

reklama
Dorcia, jejku, uwazaj na siebie. A morfologia ok?
Ola kochana, wspolczuje..mnie po pierwszyn porodzie po znieczuleniu tez polamalo, kregoslup dlugo mialam obolaly. Oby szybko Ci przeszlo :-*

Moja po wazeniu zgubila 220 g!!!! A caly dzien na cycu.
Dokarmilam ja i wreszcie dalo sie dziecko odlozyc do spania. Teraz jedziemy dalej z cyckiem. Jeszcze sie okaze, ze nie wyjdziemy tak szybko :-(
A pokarm mam, bo leci

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Do góry