reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India mam nadzieję że nie będą Was za długo trzymać w tym szpitalu. Dziewczyny pisały ze to normalne ze dziecko po porodzie ubywa Karm Adrianke i będzie dobrze Trzymam za Was kciuki.

Ja ostatnio morfologie robiłam w zeszłym roku i było ok. Z resztą nigdy nie miałam problemów Myślę że za szybko wstałam i potem gimnastyka podczas aplikacji tej tabletki i pewnie dlatego. Teraz chcę mi się do toalety Ale boję się wstać M śpi nie chcę go budzić bo musi jechać raniutko.
Chyba nie zasne naczytalam się o ciałach pozamacicznych głupia ja. Ale nic mnie nie boli to musi być ok.

reklama
Tylko Adrianna zbyt duzo ubyla :-( tzn, ze sie nie najada. Ale ona sie dosysa i zasypia i tak ciumka przez sen. Bede w domu to laktatorem sie pomorduje i zobaxze ile mam mleka

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Tylko Adrianna zbyt duzo ubyla :-( tzn, ze sie nie najada. Ale ona sie dosysa i zasypia i tak ciumka przez sen. Bede w domu to laktatorem sie pomorduje i zobaxze ile mam mleka

TP 12.10
To dokarmiaj może trochę a z czasem pokarmu przybędzie Radzia karmilas tylko piersią czy jak ?

Wiem, ze waga spads w pierwszych dniaxh, ale postraszyly mnie, ze 200 g ti duzo jak na jedna dobe

TP 12.10

No Igi najpierw 300 potem 200 i do domu. Szybko nadrobil potem . Spokojnie , piguly lubią straszyć. Gdzie leżysz? Wujek pracuje w szpitalu im dzieciatka Jezus

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hejka.
ja wizyte teraz mam 12.09.
mam pytanko do dziewczyn cu uridzily. jakie polecacie podklady poporodowe i wkladki laktacyjne?
Dla mnie bez roznicy czy bella czy canapol, bo w 3-4 dobie mialam duzo juz brazowego sluzu i rownie dobrze moglam wkladki nosic w dzien.
Takze moze dopakujcie wkladki.

Mala P mi kupil rurki windi czy jakos tak. Wyprobowalismy jedna jak sie darla i dwa baczki tylko poszly. Kuzwa sama juz nie wiem...
Zaczynam miec wyrzuty sumienia, ze w ciazy ciagle zylam w stresie przeciez wiecie. Teraz tez sie troche stresuje i moze to zle wplywa.

Kulcia, probowalismy bicie serca z yt. Pomoglo na 30 min, mam wrazenie ze bardziej ja to denerwowalo niz uspokajalo.

India nie masz wyboru z tym cycem no chyba ze smoka zapodasz.

Dora, Anka trzymam kciuki za bijace serduszka[emoji173][emoji173]

Nuska trzeba gotowac az sie papka zrobi i to na malym ogniu:) dzis chyba zrobie batoniki,bo polewa od mannowca mi zostala...

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

kurde mi to mleko cieklo.... pamietam jak siedzialam na stole operacyjnym jak wbijal mi to znieczulenie to takie strumyki mleka mi po brzuchu ciekly haha
Przynajmniej Ci nikt nie powie, ze dziecko glodne bo za malo pokarmu.
To moze i laktator wez jak Ci sie tak zacznie lac to sciagniesz troche. Ale z drugiej strony to lepiej zeby dziecko samo ustabilizowalo sobie laktacje.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Do góry