reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dokladnie takie. ine maja dwa dodatkowe otwory. ja wkladalam do konca pierwszego
1474868198111.png

Załączniki

• 1474868198111.png
    1474868198111.png
    31,8 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Dora rok temu mialas badnia??? Zrob sobie przy okazji koniecznie. Moze masz hb niska.

India nie panikuj moja 300 zgubila i tez ja karmilam, zaczela dopiero przybierac w 4 dobie na 3580 wieczorem a w 6 3720. Tylko ze ja po cc dlugo lezalam i dlatego mala trzymali z reszta ona tez miala naswietlanie.

Dora nawet spoko te rurki. Zobaczymy jak dzis bedzie.
Edit :MalaMi

Ola biedna, mam nadzieje zd lekarz cos przepisze Ci na bol biodra. Ty mozesz brac wszystko, bo nie kp.

Ja tez jade z tym swedzeniem.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ostatnia edycja:
Hej kochane .

Dora nie dobrze ze mdlejesz;/ może jakichś witamin brak Tobie

Olcia biedna nie miej do siebie pretensji ze nie karmisz. Jeśli miałaś siebie i dziecko tak męczyć to dobrze ze to się tak skończyło i karmisz buteleczka .

Marysiu mojego małego tez brzuszek boli płacze mi strasznie bo kupy zrobić nie może a tak się pnie aż czerwony się robi biedny . Mama też mi mówiła żebym termometr w dupke wsadzila ale ja się boję i tego nie robię. Potrzymaj jej trochę nogi w górze może to pomoże ja jak mojemu tak potrzymam z 10 min to idzie kupka aż dziecko się zadowolone robi.

Kurde mam pokarm bo mi leci i odciągam czasami ale normalnie nie wiem o co chodzi nie najada mi się mały w nocy się męczylam z 3 godziny ssal cały czas i płakał aż piąstki do buzi wkładał wiec wstałam i zrobiłam mu 60 ml mleka to tak doil butle jakbym mu wcale jeść nie dawała i dopiero zasnął.

Zaczynam się bać ze długo nie pokarmie;/

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka 10 min?? Matko to dlugo ja przy zmianie pieluszki mam wrazenie ze za dlugo trzymam i boje sie ze cos jej uszkodze.
Nie boj sie. Nawilz tylko koncowke i pupke i tak jakbys mierzyla temp. Mojej caly zastoj zszedl.

A co do karmienia. Moze zle dajesz mu piers. Slychac polykanie?? Kochana ja to sobie robie tak ze podkladam palca pod otoczke na dole i na gorze. Pamietaj ze maly musi miec nosek odkryty
1474869516631.jpg

Jesli masz pokarm sprobuj inne pozycje.

Załączniki

• 1474869516631.jpg
    1474869516631.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 129
mialam wam pisac ze robilan to rafaello i masa jest za rzadka.... nie da sie zrobic kulek. kupilam mleko w proszku w niebieskim opajowaniu i zageszcze tym

Anka niektore kobiety po prostu sa leniwe, a niektore naprawde zle sie czuja. Ja w 1 trym nie zawsze dalabym rade isc do pracy. Duzo wymiotowalam, ale 2 i 3 trym to mialam full energii.

reklama
Jakies dwa dni bylam na majowkach (ale juz sie wypisalam) i tam na 10 kobiet 8 na pierwszej wizycie poszły na zwolnienie.
Ja wiem ze niektóre kobiety musza isc na zwolnienie ale niektore ida bo sa w ciąży....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry