KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dziewczyny zbieram sie na pogrzeb.
Cala noc nie spalam ale czujr sie jako tako.
Chcialam magnez dzis kupic to mi dala maglek chyba szybko przeczytalam ulotke i napisane zeby w ciazy nie stosowac. Wkurzylam sie, bo wiedziala ze dla mnie to ma byc.
Jeszcze mnie rozwolnienie zlapalo, modle sie zeby nie urodzic dzis.
Życiowa to znaczy ze zakupy srednio udane? Posciel ladna a to przescieradelko to z bez gumeczki?
A Twojemu nie goraco w pizamie???
Dora ja myslalam ze jak cykle mam 31 dno to owu ok 14-16 dzien, a tu wyszlo ze 22-25 takze wiesz.
India spokoj bedziesz miala, odpoczniesz sobie, moze chlodniejsza kapiel??
OlaMagda teraz to nie odbieraj od znajomych telefonow tylko wycisz sie i skoncentruj na sobie. Urodzisz kiedy bedzie pora
AniaH fajnie Ci moze sie spotkasz z dziewczynami i uwazaj,bo Ci kopa sprzedadza.
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Cala noc nie spalam ale czujr sie jako tako.
Chcialam magnez dzis kupic to mi dala maglek chyba szybko przeczytalam ulotke i napisane zeby w ciazy nie stosowac. Wkurzylam sie, bo wiedziala ze dla mnie to ma byc.
Jeszcze mnie rozwolnienie zlapalo, modle sie zeby nie urodzic dzis.
Życiowa to znaczy ze zakupy srednio udane? Posciel ladna a to przescieradelko to z bez gumeczki?
A Twojemu nie goraco w pizamie???
Dora ja myslalam ze jak cykle mam 31 dno to owu ok 14-16 dzien, a tu wyszlo ze 22-25 takze wiesz.
India spokoj bedziesz miala, odpoczniesz sobie, moze chlodniejsza kapiel??
OlaMagda teraz to nie odbieraj od znajomych telefonow tylko wycisz sie i skoncentruj na sobie. Urodzisz kiedy bedzie pora
AniaH fajnie Ci moze sie spotkasz z dziewczynami i uwazaj,bo Ci kopa sprzedadza.
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]