reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziendobry :-) ja jem śniadanko na tarasie póki nie ma upału ! Wszyscy u mnie jeszcze śpią , oglądałam tv do 1h w nocy :-D ...
Nogi mam spuchnięte jakby igły w nich ale pozatym jest ok ! Juz mam dość jak wszyscy sie mnie pytają : to rodzisz czy nie ? Kiedy wyjdzie ? Jeszcze nie rodzisz ? Jezu ! No jeszcze nie jest mój termin no! Ja urodzę jak dwa poprzednie to 2-3 dni przed terminem , czyli wychodzi mi 2,3,4 wrzesnia !
Czarnuszka - Gratuluje jeszcze raz [emoji182][emoji254][emoji259]
MalaMi- kryj sie naprawde przed tymi upałami :-/
Życiowa - masz jak ja na koniec tygodnia lub miesiąca pusto w lodowce , jak ja tego nienawidzę .. Ostatnio powoli sie przyzwyczajam do driva ! Czyli na necie zamawiam i jadę po zakupy gotowe spakowane omijasz łażenie pi sklepie kolejki itd .. Driva ma auchan, carrefour, leckerk. Lidl niestety nie ma tej opcji wiec jeżdzę po podstawowe tez :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Laski... Podczytuje tu na BB listopadówki i stwierdzam ze jestem w szarym końcu, one juz maja wszystko skompletowane, ba nawet poprane i poprasowane a ja jeszcze nie mam nawet miejsca na ciuszki dla Amelki zrobionego. Nie mowiac o zakupach... Tyle rzeczy mi jeszcze brakuje- dupereli i większych tez a tu raptem 2,5 m-ca zostało... Trochę się przeraziłam ze ja taka w tyle. A finansowo tez nie chciałabym wszystkiego w jednym miesiącu...
Viola, ja wczoraj domawialam ostatnie niezbedne rzeczy. Zostal jeszcze materac ale ten zamowie w polowie wzesnia. No i pranie tez mam nieskonczone, wiec sie nie przejmuj - jeszcze jest czas ;-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Czarnuszka, wow - jeszcze tylko 2 tygodnie :-) :-) :-)
Co do testu to nie wiem kochana, 10 dni to przykrotko- jeszcze ze dwa odczekaj i jak chcesz robic to sprobuje ten o jak najmniejszej czulosci

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

OlaMagda u nas nie ma niestety tej opcji... a szkoda. w sumie w przypadku Auchan u nas jest tak ze raczkuje bo w Jeleniej dopiero powstał przy wchlonieciu reala. akurat tam pracuje[emoji14]tzn pracowałam...

ale fajna by to była opcja. zresztą ja musze najpierw do lidla po ta pościel i bluzę iść[emoji14]koooniecznie ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Witam i ja . Ignaś dziś spoko nocka. Juz druga taka miła , teraz tuli się z tatą.
Jedziemy dziś nad czoche na kilka godzin.

[emoji16]

Dziewczyny na końcówce najgorzej. Znam Wasz ból. A brzuch do teraz mnie swędzi bo się tym.razem kurczy i rozstępy swedzola :) ale dzieci wynagradzaja.

A i musze się pochwalić, mój mąż będzie miał rodzeństwo!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KasiuMarysiu.. Bardzo Ci wspolczuje. Przykro mi z powodu dziadka... ;*

Czytam Was caly czas, albo nadrabiam zaleglosci jak trzeba. Oczekuje dobrych wieści - rozpakowan i pozytywnych testów!

Wiki, chcesz mi nakopac do dupy to dawaj ;D ha ha ha śmiało, rzeczywiście mamy najbliżej!

Ogoolnie to snap mi cos pierdyknal. Ale juz działa. :)

W ciąży nie jestem i na razie się nie zapowiada żebym była..:( ale kiedyś sie uda! Na razie tydzień do okresu , który będzie na sto.

Za to może w tym tygodniu smigniemy do...KARPACZA! jeaa!

Kulcia Igi jest cudny. Jeju...!

Życiowa, sama bym Ci brawo bila i pierdykla tej Durnej babie wrednej. Dokładnie tak - niech jej ta kurtka sie rozpruje. Ot co. Albo myszy zalegna.

Trzynajcie sie moje kochane ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia Marysia pomysłu już nie mam co zrobić aby zaskoczyło. Wiesiołka brałam chociaż mam śluz ok, niby wszystko jak w zegarku. Mój M bierze tabletki na poprawę jakości nasienia.
Wiki badania hormonów robiłam i autoimmunologiczne.
Ostatnio dowiedziałam się że moja znajoma jest w ciąży i tak w skrócie pisząc nie jest pewna z kim bo ona z tych "rozrywkowych" no i coś mnie trafia... Nie ma sprawiedliwość na świecie...

Do góry