reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
AniaH jak będziesz wiedziała kiedy będziesz to daj znaka. .. wytelepie się pksem do Karpacza!

byłam na lowach i się rozczarowalam. kupiłam tylko pościel z tych planowanych rzeczy bo reszta jakąś licha się wydawała. bluzy które wyglądały na fajne ciepłe y takie bluzeczki. a body na 62 ogroooomne...
kupiliśmy za to Marysi kurtkę i koszulkę z manfredem[emoji14]a dla mojego pizame :) tak tak... śpi w pizamach. .. od ka pamiętam hahaha
1472283828014.jpg

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1472283828014.jpg
    1472283828014.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 216
Dora,moze nie trafiacie w ten dzien.... Jesli badania sa ok, to tylko sie cieszyc, bo to znaczy, ze nie ma fizycznych przeszkod i w koncu zaskoczy.
A z ta znajoma to daj spokoj, tez nie ma czego zazdroscic, ze jest rozwiazla i nie ma pojecia kto jest tata :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Dora trzymam kciuki żeby w końcu się udało! może te tabletki pomogą.

a co do znajomej to szczerze jak dla mnie nie ma czego zazdrościć. .. to jest smutne raczej... i szkoda dziecka...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

To dobrze, ze nie pojechalam do Lidla :-)
Ja zwykle jak do Lidla po ciuchy do biegania jechalam to tez wychodzilam z mniejsza iloscia zaplanowanych zakupow, bo na miejscu okazuje sie, ze niektore rzeczy takie marne sa....
Ale lubie kupowac tshirty z dlugim rekawem dla Radka, zwykle w dwupakach, tanie i dobrej jakosci

Moi faceci zaraz na dzialke jada, ja chyba zostane, juz w mieszkaniu upal a co dopiero na dworze :-(

TP 12.10

Dora,moze nie trafiacie w ten dzien.... Jesli badania sa ok, to tylko sie cieszyc, bo to znaczy, ze nie ma fizycznych przeszkod i w koncu zaskoczy.
A z ta znajoma to daj spokoj, tez nie ma czego zazdroscic, ze jest rozwiazla i nie ma pojecia kto jest tata :-)

TP 12.10
Kurcze India to już 10 miesięcy i 11 cykli starań.
Ja sądzę, że mogę mieć zrosty po tym łyżeczkowaniu i może przez to się nie udaje.

reklama
Do góry