reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny zbieram sie na pogrzeb.
Cala noc nie spalam ale czujr sie jako tako.
Chcialam magnez dzis kupic to mi dala maglek chyba szybko przeczytalam ulotke i napisane zeby w ciazy nie stosowac. Wkurzylam sie, bo wiedziala ze dla mnie to ma byc.
Jeszcze mnie rozwolnienie zlapalo, modle sie zeby nie urodzic dzis.

Życiowa to znaczy ze zakupy srednio udane? Posciel ladna a to przescieradelko to z bez gumeczki?
A Twojemu nie goraco w pizamie???

Dora ja myslalam ze jak cykle mam 31 dno to owu ok 14-16 dzien, a tu wyszlo ze 22-25 takze wiesz.

India spokoj bedziesz miala, odpoczniesz sobie, moze chlodniejsza kapiel??

OlaMagda teraz to nie odbieraj od znajomych telefonow tylko wycisz sie i skoncentruj na sobie. Urodzisz kiedy bedzie pora:)

AniaH fajnie Ci :) moze sie spotkasz z dziewczynami:) i uwazaj,bo Ci kopa sprzedadza.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
Marysia trzymaj się. Nie wiem skąd u mnie takie głupie sny, ale śniło mi się, że urodziłaś. Może dlatego, że myślałam wczoraj o Tobie. A śnił mi się też były chłopak a o nim nie myślałam. Tak się zmęczyłam tymi snami.

Życiowa słodkie te kropeczki, ostatnio mam kropkomanie. A co do promocji, pokaże Wam to co ostatnio upolowałam.

Załączniki

• IMG_20160821_164956742.jpg
    IMG_20160821_164956742.jpg
    132,5 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20160821_165207193.jpg
    IMG_20160821_165207193.jpg
    221,8 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20160820_182024268.jpg
    IMG_20160820_182024268.jpg
    324,6 KB · Wyświetleń: 81
Kurcze India to już 10 miesięcy i 11 cykli starań.
Ja sądzę, że mogę mieć zrosty po tym łyżeczkowaniu i może przez to się nie udaje.
Dora, statystyki sa przytlaczajace, ale im dluzej sie staracie tym wieksze sa szanse, ze w koncu sie uda, chociaz nadzieja wtedy maleje, no bo ile mozna?
Nie wszystkim zdrowym parom tak latwo zajsc....zrosty to by bylo na USG widac chyba

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Marysia, trzymaj sie. Co w tym magleku jest, ze w ciazy nie wolno???

Moi pojechali, ale ja mam wyrzuty, ze pojechali sami.... Ale M. to sam mnie przekonywal, zebym zostala....

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
KasiaMarysia jestem myślami z Toba :*

Ja tez bylam w lidlu, kupiłam body właśnie na 62/68 i pajacyk 50/56. Pościeli nie kupiłam bo poszewka na koldre rozmiaru 100x135 a ja mam koldre 60x120 wiec lipa :/ ale rzeczywiście rozmiar 62/68 spory... Jakbym wiedziała ze takie duże to wzięłabym 50/56, ale tez się przydadzą. A pajacyk spokojnie ponosi od urodzenia :) wstawie później zdjęcie

Do góry