reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
Hejka.
Napisze wam przepis na polewe ktora uzywam do ciast
0,5 kost margaryny
3 lyzki wody
3/4 szkl cukru
3 lyzki kakao
(Zagotowac mieszajac i wystudzic i polac wystudzone ciasto)
Dla polysku 3-4 krople octu
Ja zawsze dodaje na wierzch wiorki kokosowe albo siekawe orzechy[emoji5][emoji5][emoji5] jest pyszna
A teraz na super surowke ktora mozestac nawet 3 tyg w lodowce w pojemniku.
1kg bialej kapusty
1 duza cebula
1 lyzka soli ziolowej
2 duze marchewki
(Kapuste poszatkowac, marchew zetrzec na wiorki a cebule pokroic na kostke. Polaczyc wszystko z sola i odstawic na min. 20 minut.)
1/2 szkl cukru
1/2 szkl octu
1szkl wody gazowanej
1 niepelna szkl oleju rzepakowego
(Wymieszac zalewe i polaczyc z reszta. Przełożyć wszystko do pojemnika) przed kazdym podaniem wymieszac.
Napisze wam przepis na polewe ktora uzywam do ciast
0,5 kost margaryny
3 lyzki wody
3/4 szkl cukru
3 lyzki kakao
(Zagotowac mieszajac i wystudzic i polac wystudzone ciasto)
Dla polysku 3-4 krople octu
Ja zawsze dodaje na wierzch wiorki kokosowe albo siekawe orzechy[emoji5][emoji5][emoji5] jest pyszna
A teraz na super surowke ktora mozestac nawet 3 tyg w lodowce w pojemniku.
1kg bialej kapusty
1 duza cebula
1 lyzka soli ziolowej
2 duze marchewki
(Kapuste poszatkowac, marchew zetrzec na wiorki a cebule pokroic na kostke. Polaczyc wszystko z sola i odstawic na min. 20 minut.)
1/2 szkl cukru
1/2 szkl octu
1szkl wody gazowanej
1 niepelna szkl oleju rzepakowego
(Wymieszac zalewe i polaczyc z reszta. Przełożyć wszystko do pojemnika) przed kazdym podaniem wymieszac.
Życiowa
MałaMi tylko w zamkniętym pojemniku koniecznie trzymać trzeba jak jest cebula...
cebula ponoć pochłania wszystkie bakterie z powietrza w okół
idę wziąć prysznic bo się roztapiam[emoji14]
pokroilam 3kg marchewki i poporcjowalam brokuły do mroźna
33tc ♡Tymon♡ +12kg
cebula ponoć pochłania wszystkie bakterie z powietrza w okół
idę wziąć prysznic bo się roztapiam[emoji14]
pokroilam 3kg marchewki i poporcjowalam brokuły do mroźna
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Nuśkaaa
Hej Laski
Melduję, że żyję ;p ostatnio opuściłam się w forum, ale mój miał teraz tydzień czasu który mogliśmy razem spędzić i jakoś tylko podczytywałam co u Was
Jest tyle postów, że nie odpiszę wszystkim co musicie mi wybaczyć, obiecuję poprawę
U nas wszystko dobrze
Wiki pamiętam, że pytałaś o przeczucie co do płci Maleństwa, ja mówiłam że będzie dziewczynka a wszyscy dookoła, że chłopiec ;p i gdzieś później zaczęłam się śmiać, że skoro twierdzę, że dziewczynka to będzie chłopiec tak na przekór ;p ale bardzo nas cieszy synek
Ściskam Was ;*
Melduję, że żyję ;p ostatnio opuściłam się w forum, ale mój miał teraz tydzień czasu który mogliśmy razem spędzić i jakoś tylko podczytywałam co u Was
Jest tyle postów, że nie odpiszę wszystkim co musicie mi wybaczyć, obiecuję poprawę
U nas wszystko dobrze
Wiki pamiętam, że pytałaś o przeczucie co do płci Maleństwa, ja mówiłam że będzie dziewczynka a wszyscy dookoła, że chłopiec ;p i gdzieś później zaczęłam się śmiać, że skoro twierdzę, że dziewczynka to będzie chłopiec tak na przekór ;p ale bardzo nas cieszy synek
Ściskam Was ;*
reklama