reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
India9 no to w takim raZie zrobię ale w piątek jak będę stała bardziej przy kasie[emoji16] pokazał mi sluzowke na usg mówi ze bardzo ładna, no i ten pęcherzyk ale na jajniku, ale jakos mega zadowolona z wizyty nie jestem . Bardziej byl zaabsorbowany tym ze schudłam niż moim problemem. Sluzowka się pogrubia podczas owulacji wiec może mam owu a wtedy te plamienia na luteinie to może był @ tylko mega skapy? Dlatego brałam to za ciąg dalszy plamien. Nie wiem już nic sama. A endo się pogrubia jak już jest jajo zaplodnione czy ogolnie przy owulacji??
Życiowa
Fanka BB :)
Endo narasta co cykl... jak dojdzie do zapłodnienia po owu (peknieciu pecherzyka) to wtedy grube endo sprzyja zagniezdzeniu... jak nie dojdzie do zapłodnienia to zaczyna się zluszczac i następuje krwawienie.
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Aż mi wstyd ze takich rzeczy nie wiem bedac kobieta i mając medyczne wykształcenie.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Zrobię napewno. J mój się już cieszy że napewno sie udało, skoro mi sluzowka się sporo pogubiła. 8 maja będąc na sor wtedy i 18 maja będąc u mojej gin moje endo miało 1 mm.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A zresztą lekarz powiedział nie ze na jajniku pęcherz tylko owulacyjny po lewej stronie. Ale nie mówił czy w jajowodzie , jajniku czy w kosmosie. Sama wpadłam na to ze na jajniku. Ehh muszę i tak czekać. A na serio mnie po lewej Stronie boli. I czuje rozpierajaca macice. Może być tak ze zapłodnione jajo już sobie idzie do macicy???
reklama