reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnuszka na tym endo chyba Nuskaaa będzie się najlepiej znała

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
Heheh tez pomyślałam o endomondo India :D uśmiałam się a w skarbowce siedzę heheheh

Sandrus idź na betę kochana i się wyjaśni. Trzymam kciuki jak szalona.

Ej wiecie co wiem, że karma wraca i nie powinno tak być ale życzę mojemu szefowi syfa.

31 tc Ignaś [emoji175]

Nuska endo miała ok tylko z pecharzykami miała problem.
Ja miałam na początku endometrium za małe i kilka razy nie było przez to szansy na zagniezdzenie.

Mamakulka co z szefem? Coś odwalil?

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Endo czyli endometrium. Tkanka która wysciela jamę macicy. Z pecharzykami nie ma nic w sumie wspólnego.

A bo zarządził do końca czerwca 4 dni pracy w tygodniu. I myśli ze się będą cieszyć. .. wkurza mnie ten typ.

Ale pocieszylam sie zakupami dla Igiego :D

31 tc Ignaś [emoji175]

Kleszcz mnie polubił :( jebany pod kolanem mi się wpil. .. ni cholery go wyjąć. .. do szpitala jak pójdę jutro to mi go wyjma? Czy do internisty iść?
Mój oczywiście go nie ruszy[emoji14]bo.mam iść do lekarza i koniec kropka...
Oczywiście jak wyczailam ze coś odstaje to zaczęłam drapac. .. ale nie chciało się zdrapac wiec zobaczyłam dopiero co to... teraz piecze :(

reklama
Zyciowa, nie mialam kleszcza od wiekow, noe wiem jak sie postepuje. W aptece sa.chyba jakies urzadzenia do odczepiania kleszczy, a jak.nie to idz do lekarza. Albo.wygoogluj ;-) wspolczuje....

oar8gox1q9487g3m.png

Do góry