reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja to też co chwile coś piekę i gotuje. Dzisiaj golabki robilam na obiadek.
Jeszcze 1 Pani przede mną.
Jeszcze 1 Pani przede mną.
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India ja się trochę czuje zobowiązana, bo u mnie mama trochę piecze ale ciotka to już sama siebie przechodzi. Chciałabym umieć tak ze 3-4 placki. Póki co umiem biszkopt, zawsze piękny wychodzi ale z jaj oczywiście swoich dlatego taki żółciutki
Mamakulka
A sernik.
Spod robie z biszkoptow lub herbatnikow. Tzn zanurzam na 2 sekundy biszkopt/herbatnik i układam na blasze.
Masa serowa skład :
Ser wiaderko 500
Serek mascarpone
2 jajka całe
Budyń waniliowy
Cukier waniliowy
Cukier zwykły 2/3 szklanki koniec.
Mieszam wszystkie składniki w misce, nawet nie używam miksera tylko łyżkę.
180 stopni 30 minut. Ja na wierzch daje przed pieczeniem jagody bądź borówki. A jak mam ochotę na mega słodkości to po upieczeniu wylewam na ciasto masę krówkowa pomieszana z orzeszkami słonymi
31 tc Ignaś [emoji175]
Spod robie z biszkoptow lub herbatnikow. Tzn zanurzam na 2 sekundy biszkopt/herbatnik i układam na blasze.
Masa serowa skład :
Ser wiaderko 500
Serek mascarpone
2 jajka całe
Budyń waniliowy
Cukier waniliowy
Cukier zwykły 2/3 szklanki koniec.
Mieszam wszystkie składniki w misce, nawet nie używam miksera tylko łyżkę.
180 stopni 30 minut. Ja na wierzch daje przed pieczeniem jagody bądź borówki. A jak mam ochotę na mega słodkości to po upieczeniu wylewam na ciasto masę krówkowa pomieszana z orzeszkami słonymi
31 tc Ignaś [emoji175]
Życiowa
Mailowo i dostałam 3 heheh
Sandra trzymam kciuki!
31 tc Ignaś [emoji175]
To może ja też się upomne[emoji14]Ale nie pamiętam kiedy wysłałam
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
Życiowa
Tez mam przepis na sernik który zawsze wychodzi
Tylko nie wiem gdzie go mam :/
Ale nazywał się w moim kajeciuku "zajebisty sernik" ha ha takie mam przepisy od siostry... mam już kilka sprawdzonych i poszerzam asortyment co jakiś czas... chyba sobie założę jakiś zeszyt z przepisami bo zawsze w jakimś notesie zapisuje a później szukam na wariata
Tylko nie wiem gdzie go mam :/
Ale nazywał się w moim kajeciuku "zajebisty sernik" ha ha takie mam przepisy od siostry... mam już kilka sprawdzonych i poszerzam asortyment co jakiś czas... chyba sobie założę jakiś zeszyt z przepisami bo zawsze w jakimś notesie zapisuje a później szukam na wariata
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
No więc jest pęcherzyk po lewej stronie Sluzowka pogrubiona i kazał jeszcze poczekać i 24 czerwca mam do Niego przyjść. Mówi ze albo przyjdzie@ albo ciąża bo coś tam sie dzieję. Ale co? Nic konkretnego nie powiedział
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Grunt ze wiem ze endo git i możemy działać bo jest na czym[emoji16]