reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India jakby on jeszcze był w dostępnym miejscu to bym go wyjęła. .. ale pod kolanem nie ma opcji hehe a mój nie ruszy...

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Zyciowa zlap go penseta i wykrec jak srubke. Latwo wychodzi tym sposobem :)
Ostatnio moja suczka miala na czubku glowy kleszcza i tym sposobem w 5-10 sekund go wyjelam.

8tc [emoji7]

Hehe no nie wiem dokladnie w ktorym miejscu to ma po kolanem :p Zyciowa pogon chlopa niech go wyciaga bo im wczesnie tym lepiej! Duzo kleszczy jest nosicielen boleriozy.

8tc [emoji7]

Beza kusząca:)
Przepisy na serniki też. A ja się staram nie jeść słodyczy bo bym chętnie jeszcze ze 3 kg zgubiła. Po zimie zrzuciłam 3 kg, które w zimę złapałam. Takie tam mogę a co w ciąży nie jestem to się odchudzam.
Czarnuszka super. Czyli światełko w tunelu jest. Ja to jednak pesymistka jestem, niepotrzebnie jakiś zaburzeń hormonalnych się u Ciebie doszukiwałam. Sorki:)
Zyciowa z kleszczami nie ma żartów, może leć na izbę przyjęć niech ci usuną wcześniej. Mam pacjenta z boreliozą, masakryczne choróbsko.

A teraz moje dylemty.... Do znudzenia temat zęba trwa. Byłam dziś u jakiegoś super stomatologa i hm wyleczył mi te kanały. Zupełnie inne leczenie niż dotychczas. Za samo leczenie kanałów w piątce 400 zł, za odbudowę zęba drugie tyle mnie czeka. A wg niego te bóle mogą być od szóstki, bo mam jeden kanał w niej niewypełniony. Temu mojemu pierwszemu dentyście mówiłam ,że mnie 6 boli to on sie uparł że ona była leczona i nie może i mi 5 rozwalił.Całe leczenie to z 3 tyś będzie mnie kosztować. To kasa na wkacje pójdzie. Ehh Chyba na jakieś forum o kanałowym leczeniu się zaloguje i się wyżalę, żeby tu nie zaśmiecać.

Wracając do dylematów miałam w 6 razy prześwietlanego zęba i jeszcze panoramę robioną i czy ja mogę się starać w tym cyklu, czy odczekać. Jak czytam to opinie są różne. Niby piszą ,że w ciąży nie robić rtg. Już sama nie wiem. Jeśli zdecyduje się na leczenie tej 6- tki to jeszcze 2 zdj mnie czekają
Ja już bym tak bardzo chciała ciąże, że dla mnie miesiąc czekania to wieczność.
Boże tylko jedno dziecko chce... czy to tak wiele...

Życiowa nie bój się będzie ok. Ja pytałam moja ginekolog o to z racji tego gdzie mieszkam. Normalnie wyjąć, przemyć i obserwować. Jak się zrobi rumień to na ip żeby podali antybiotyk. Swoją drogą moja mama miała po kleszczu rumień w ciazy i dawali jej antybiotyk i mój brat ma się dobrze. Trochę jebniety jeheh nie no zartuje.

Dora Ty z tym zebem masz jakieś skaranie... daj spokoj współczuję Ci :* a chudnąć nie masz z czego babo! Jak widzę foty to jesteś chudini :)

Kochana wiem, że Ci ciężko. Ogromnie życzę Ci ciazy nawet trojakow ! Oby się ziscilo. Zostane wiedzma i każda staraczka będzie miała trojaki a mój szef syfa :D

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry