reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KulCia - ja tez przeprowadzka koniec czerwca !
Kasia Marysia- ja wkładki nosze cały czas od początku ciazy nie tylko ze popuscisz ale ja mam od samego początku az do teraz mleczny śluz trochę go jest .
A jeżeli chodzi o twoja glukozę to jeżeli ja zwymiotowalas to trzeba powtórzyć badanie , mi tak mówili ..??
Witaj elus56 - chyba cie przeoczyłam w poprzednich postach ? Napisz ile sie strasz , która to ciaza ? I jakie masz problemu ?
Moze okres wcześniej dostałaś zdarza sie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Hej OlaMagda09. Ja staram sie dopiero pierwszy cykl. Mam cykle nieregularne ale zawsze raczej okolo 30 dniowe. Bylam na monitoringu cyklu i pani ginekolog kazala sie przytulac miedzy 11-15 dniem cyklu. Pozniej mialam monitoring i jajeczko pękło. Teraz 23 dzien cyklu zaczelo sie wczoraj od bólu jajnika pozniej brzucha. Wieczorem dostalam krwawienia i brzuch boli. Co to moze byc? Bardzo się martwie gdyz 2 lata temu mialam juz poronienie we wczesnej ciazy. Pani doktor zalecila mi branie Utrogestan 100 w razie czego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

OlaMagda Ty do swojego domeczku prawda :)? Faaajnie.

Elus ja bym stawiała na okres wcześniej kochana.

Ej laski staraczki jak tam ? Zbliża się czerwiec wiec jak samopoczucie kochane moje?

p19udqk3i1x6xig4.png

Hej :)
Kulcia i Ola zazdroszczę wam przeprowadzki, my pewnie dopiero koło listopada :)

Marysia już się boję tej glukozy, że mogę zareagować tak samo jak ty. Odrzuca mnie strasznie od słodkiego teraz, jedynie lody ale to musi mnie najsc ochota.

Hej elus. Jak duże jest to krwawienie?

Co do śluzu to jest i u mnie :)

Mam zły dzień, wczoraj tak się poklocilam z moim że po raz pierwszy dostał odemnie w twarz.. A najlepsze ze do tej pory jestem na niego zła i całe szczęście że jest w pracy bo nawet nie chce mi się go oglądać.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

ooo Kasia chyba hormony ci dają o sobie znać skoro tak ostro pojechalas. .. czy zasłużył?

lody są w ciąży neutralne chyba hihi nie zaliczam ich osobiście do słodyczy[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja choc pewnie malo ktora mnie kojarzy ;-) melduje. ze wstretba @ w maju przylazla :-( ale spielam dupke, a teraz czekamy na efekty ;-) termin @ 02.06., choc mam nadzieje, ze nie przyjdzie :-) pozdrawiam wszystkie :-)

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

Obraża się na mnie o byle co. Wczoraj pojechaliśmy z dwoma kolegami na taki jakby festyn, przegląd zespołów. Zaczęło się od tego że przez kilka metrów nie szłam z nim za reke. Potem o to że chciałam się wysikac i on mi kazał tu a ja wolałam w krzakach (nie było wc) bliżej naszego auta. Jak już wracaliśmy to chciał mnie przytulić w aucie, znaczy włożył rękę za moje plecy a mi było niewygodnie bo nie miałam się jak oprzeć to on już od razu ze nawet mnie przytulić się nie da. Nie wytrzymałam i zaczęłam krzyczeć że dla mnie związek nie opiera się tylko na chodzeniu za rękę i przytulaniu. Ze dziecko w drodze, za rok ślub a kłócimy się o takie bzdury. Ale on uważał że to nie są bzdury...
Dobrze ze byli z nami ci koledzy bo takto bym chyba wysiadla z tego auta i szła nawet to 30 km na piechotę do domu...
Jak już stwierdziłam że muszę się uspokoić bo aż mnie brzuch rozbolal to mu powiedziałam żeby się zamknął i dał mi spokój. Oczywiście dalej musiał mnie prowokować. No i już na podwórku uderzyłam bo nie wytrzymałam i wcale tego nie żałuję, bo przynajmniej wtedy się uspokoił i przestał oddzywac.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa pewnie masz rację. Ja tez tak patrzę ze to juz będzie jesień i potrzebuje długich rękawów i długich nogawek.

Viola a liczysz na dziewczynkę? :)

Fajnie bylo by miec parkę ale jak pisałam mam wszystkie ciuszki po Filipie jeszcze wiec chłopiec tez może byc :)
Co do obrączki to mojej mamie jak narazie sie u wszystkich sprawdzila, robił wszystkim moim koleżankom :) a jednej w zeszłym roku wywróżyła chłopca, gin powiedziała ze dziewczynka i ona uszykowana w różowe ciuszki itp a urodził sie Julek :D

Do góry