reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czesc Anna :-)
Ja tez trzymam kciuki :-)

Kasia,kurcze,ale Cie musial rozdraznic...

Zyciowa, no widzisz. Sa jeszcze ludzcy ludzie ;-)

Marysiu, Kuleczko - mam to samo, kichne i leci :/ w pierwszej ciazy tez to przerabialam, wiec czemu teraz mialoby byc inaczej :-(

Ja od soboty bardzo slabo i malo czuje ruchy... Ale od czasu do czasu cos sie zadzieje. Smutno mi, ale nie podnosze alarmu. To dopiero polowa ciazy.

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Czesc Anna :-)
Ja tez trzymam kciuki :-)

Kasia,kurcze,ale Cie musial rozdraznic...

Zyciowa, no widzisz. Sa jeszcze ludzcy ludzie ;-)

Marysiu, Kuleczko - mam to samo, kichne i leci :/ w pierwszej ciazy tez to przerabialam, wiec czemu teraz mialoby byc inaczej :-(

Ja od soboty bardzo slabo i malo czuje ruchy... Ale od czasu do czasu cos sie zadzieje. Smutno mi, ale nie podnosze alarmu. To dopiero polowa ciazy.

oar8gox14frkl5vh.png
Dziekuje [emoji8]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze czas na regularne ruchy kochane :) ale wiem co czujecie :*

Anna ja pamiętam na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze byłam wzdeta strasznie i nie wiedziałam od czego.

p19udqk3i1x6xig4.png

Jeszcze czas na regularne ruchy kochane :) ale wiem co czujecie :*

Anna ja pamiętam na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze byłam wzdeta strasznie i nie wiedziałam od czego.

p19udqk3i1x6xig4.png
Mamakulka, no taka mam nadzieje, ze to wzdecie okaze sie tym, na co czekamy ;-) ale nie nastawiam sie, zeby sie nie rozczarowac... ja po malu zmykam do domku. Odezwe sie pozniej. Milego popoludnia kolezanki [emoji6]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Laski ;)
Pospałam dziś do 10 ;D
Ale u mnie gorąc, wyskoczyłam na zakupy i normalnie się ugotowałam ;/
Muszę kupić sobie jakieś przewiewne spodnie a nie cały czas dżinsy na tyłku ;p
A że mam wielki tyłek to ciężko coś znaleźć hehehe ;)

KasiuMarysiu, ale miałaś przeboje...! Musisz powtórzyć?

Zyciowa, dobrze, że znalazł się ktoś, kto CI pomógł.

Czarnuszka, nie przejmuj się J. Filmy dla dorosłych niie oznaczają, że mu się nie podobasz! Ale że wypomniał Twoje plamienia to bardzo niemiło z jego strony. Chcesz ten test zrobić? Daj znać kiedy!

Ania, ja też CIę pamiętam :) Mam nadzieję, że będzie Twoj cykl trafiony! Ja staram się nie zauważać żadnych objawów, bo potem się tylko rozczarowywuję. Obecnie mam tydzień do okresu, boli mnie brzuch, jajniki na przemian, w szkole myślałam, że nie wysiedze, bo myslalam, że mi jajnik eksploduje albo plecy pękną z bólu. Do tego doszedł ból jak na @. Czyli standard co jakiś czas mój "objawowy". Czyli znów będzie przykrość, eh.

Eluś, skąpa miesiączka? Czyli może implantacyjne krwawienie? Tak by pasowało. Jaki kolor ma krew?

Anna25 nie kojarzysz mnie pewnie ale tez trzymam kciuki bardzo mocno :D :)
Zyciowa taak jeżeli obraczka nad dłonią kreci sie w kolko to na dziewczynke a jesli jak wahadlo to chłopiec :D
Hehe no to zobaczymy czy u mnie się sprawdzi :)

Dziewczyny a w ogóle to kiedy zaczęłyście czuć ruchy?? Z Filipem czułam jakos w 22 tyg, ciekawe jak tera :)

Aj wiecie co bo z tymi filmami to tak jest ze póki facet nie zastępuje nimi kobiety to jest ok. to naturalne ze mężczyźni ba! i kobiety oglądają filmy dla dorosłych i się masturbuja. problem jest gdy sobą woli filmy i własną rękę zamiast drugiego człowieka. wtedy jest to dewiacja.
Czarnuszka Może on się boi przez te plamienia? rozmawiałas z nim na ten temat po tym całym zdarzeniu?
może warto na spokojnie porozmawiać. powiedz mu o tym jak się czujesz itp. tylko bez ataku emocji. trzymam kciuki żeby wam się wszystko wyklarowalo i ułożyło :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola w pierwszej ciąży kolo 19tygodnia. teraz kolo 13-14 :) ale nadal są sporadyczne i lekkie :)
czekam na kopniaki hehe później będę miała ich dosyć pewnie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry