reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anna hej pamiętam ;) oby 2.06 był szczęśliwy i jak zrobisz test to niech będą die kreseczki. A jak się czujesz? Może masz jakieś dolegliwości?

Kasiu ja mam takie nastroje. Wiem co czujesz ale ja raz mojemu dałam w twarz i do tej pory mam do siebie żal. A było to 5 lat temu. Mimo że on zawinił to nie wybacz sobie tego. Hormony są szalone w ciazy :) niestety Twój się musi przygotować na to, że kolejne miesiące będą takie.

Ja uszylam komplet na zamówienie i teraz odpoczywam.

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Anna długo milczalas :)
następny cykl przed tobą :) głową do góry ;)

viola a z tą obrączka to ze się kręci albo jak wahadło buja?

Kasia kurde facet potrzebuje bliskość a ty jesteś drazliwa teraz bardziej. powinien być nastawiony na twoje potrzeby bardziej teraz...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka, Zyciowa dzieki za pamiec ;-) milczalam, bo @ mnie w konia robila i sie spoznila. potem musialam przemyslec, potem Komunia, itpit d ;-) ale sciagnelam forum na tel i postaram sie czesciej pisac. Jak sue czuje? bola mnie piersi, mam wrazenie ze urosly i brzuch pobolewa jak na @ ale do testowania jeszcze minimum 7-8 dni

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mam ogromną nadzieję, że strzeliliscie w dyche! . Dziewczęta odpuscily niektóre i się nie odzywają. Ty w tabelce widniejesz jako staraczka która milczy hehe

Ale by było fajnie jakby dobra passa wróciła! Paraplu nas w tym miesiącu jak na razie tylko rozradowala testem :)

Musisz być cierpliwa żeby się nie rozczarować kochana :) ale byłoby cudnie :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Ej kurde ale zaduch u mnie na wsi się zrobił.

Leżę na wyrku i oglądam stary serial którego dawno nie oglądałam i się ciesze hehe :D

p19udqk3i1x6xig4.png

No to mam ogromną nadzieję, że strzeliliscie w dyche! . Dziewczęta odpuscily niektóre i się nie odzywają. Ty w tabelce widniejesz jako staraczka która milczy hehe

Ale by było fajnie jakby dobra passa wróciła! Paraplu nas w tym miesiącu jak na razie tylko rozradowala testem :)

Musisz być cierpliwa żeby się nie rozczarować kochana :) ale byłoby cudnie :)

p19udqk3i1x6xig4.png
Na to licze, i obiecuje poprawic frekwencje postow [emoji8] a tak wogole jakas wzdeta jestem [emoji12]

Napisane na LG-E430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry