reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :):)

Ja chyba będę używała pełnu do kąpieli ale tych z apteki. Oglądalam vlog takiej fajnej dziewczyny blog o macierzyństwie czy jakoś tak. Naprawdę fajnie opowiadała o ciąży i o wychowaniu swojej córeczki.
U mnie nie wiem czy cos dają w szpitalu, bo nie w każdym dają. Kupię swoje kremy.

Życiowa to możecie spać spokojnie:)

reklama
Cześć dziewczyny! Mam problem jestem na tabletkach antykoncepcyjnych biorę bo muszę jestem na leczeniu biologicznym i bramie tabletek jest wymogiem.
Byłam w tamtym tyg na urlopie w Hiszpania, niestety pominęłam 2 tabletki pod rząd, alkohol, imprezy, znajomi i tak wyszło....w tym czasie współżyłam z moim facetem, skończył we mnie. Po 4 dniach od stosunku plamilam,na brązowo, był to śluz podbarwiony krwią. Cieszyła bym się z ciąży. Mój facet myślę że też. Oprócz tego plamienia,bolą mnie piersi i sutki wręcz klują. Dodam że jak se przypomniałam że zapomniałam wziąć tych 2 tabletek to wzięłam kolejną ale nie wzięłam 2 naraz za te poprzednie dni :/ wiem wiem głupota ale nie wiedziałam o tym a nie miałam przy sobie ulotki. Później seks był jeszcze. Test ciążowy zrobiłam 9 dni od pierwszego tu opisanego stosunku, negatywny.
Postanowiłam napisać, co wy o tym myślicie? Czekam teraz na krwawienie z odstawienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

9 dni to za krotko, aby wyszedl pozytywny test :-)
Wiesz, szanse masz duze, ale niestety musisz poczekac, sprobuj powtorzyc test za 3- 4 dni :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Za wcześnie jeszcze na testy ale jak masz takie podejrzenie ze możesz być w ciąży to nie bierz tych tabletek dalej...
to plamienie mogło być spowodowane tym pominięciem dwóch tabsow i nie świadczy o niczym. teraz musisz cierpliwie poczekać do terminu @ jak niedostaniesz to wtedy zrób test a jak dostaniesz to zacznij nowe opakowanie tabletek.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

a brałas później pozostałe tabletki z opakowania?
jejku oby to było to co chcesz i żeby wszystko było dobrze :)
mi też się zdarzały takie "wpadki" jak brałam tabsy. .. i później był stres ale zawsze finał był po mojej myśli ;)
tego tez życzę tobie :)

Życiowa brałam resztę tych tabletek... Ten ból piersi był inny niż zawsze klujacy.. A i w ten dzień co miałam to plamienie to bolało mnie podbrzusze... A powiem Wam że pracuje z kobietą która zaszła w ciążę biorąc tabletki regularnie i to do tego z 1 jajnikiem ot to dopiero heca...

Tez mam wśród znajomych taką dziewczynę :) co więcej teraz ma już troje dzieci a najstarszy ma niecałe 5 lat hehe
nawet nie rok po roku im się 'wpadalo' :)

moja mama miała wkładkę jak zaszła w ciążę z której jestem ja[emoji14]wiec jak coś ma się wydarzyć to się wydarzy :)

reklama
Dokładnie :) nie nastawiałam się na ciążę, fakt były myśli że chciałabym, ale że nie mogę póki co to odłożyłam te myśli itp.. Jakby był dzidziuś była bym happy:)

Do góry