reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ok juz po . 2 sa . Jeden ma 13mm powiedzial ze 5 dni i owu powinna byc. A drugi nawet z tego wszystkiego niedoslyszalam . Endo chyaba 9mm chyba tak powiedzial . Za tydzin mam duphaston brac ;).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila- ja tez trzymam kciuki
Olka- bidulo miałam to samo , znikło dokładnie jak 3 miesiące stukły :-/
Życiowa - kuruj sie , do domku pod kołdrę !
Ja dziś nie za dobrze sie czuje kręci mi sie w głowie jak na kacu i mdli mnie to prez moje niskie ciśnienie i pogoda do dipy dziś .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila- ja tez trzymam kciuki
Olka- bidulo miałam to samo , znikło dokładnie jak 3 miesiące stukły :-/
Życiowa - kuruj sie , do domku pod kołdrę !
Ja dziś nie za dobrze sie czuje kręci mi sie w głowie jak na kacu i mdli mnie to prez moje niskie ciśnienie i pogoda do dipy dziś .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie dziś soneczko czyżby francuskie przyszło

hej dziewczyny. kurde byłam w pracy chwile poszłam po zwolnienie i siedzę w domu. przed chwilą dostałam krwotoku z nosa... cholera spanikowalam trochę bo dawno mi krwi z nosa nie leciała i nie wiedziałam co zrobić hehe ale już ok. polezalam chwilę a teraz musze coś zjeść w końcu. .. i biorę się za pakowanie...
oj lipny czas sobie znalazłam na chorowanie... akurat jak się musimy przeprowadzić. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ok juz po . 2 sa . Jeden ma 13mm powiedzial ze 5 dni i owu powinna byc. A drugi nawet z tego wszystkiego niedoslyszalam . Endo chyaba 9mm chyba tak powiedzial . Za tydzin mam duphaston brac ;).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to się u Ciebie odbywa?? Długo się starasz? Też bym chciała żeby mi lekarz tak poprowadził staranka. Po jakim czasie od nieudanych prób mogę sie domagać takich starań od strony lekarza?? Ja dwa miesiące z rzędu byłam i tylko sprawdzała czy owulacja była.

Zyciowa troche pakuj, troche odpoczywaj, i wracaj do zdrowia, nie przemeczaj sie tylko!

India, tez odpoczywaj, ze zmeczeniem nie probuj walczyc. Ah Ty to sserio czesto sie przeziebiasz, co nie?

Kamilko, bardzo dobre wiesci! Dzialaj, do roboty!;)

Dora, jeszcze troszke i beedzie wiadomo, Wiki tak samoo. Haha Wiki rzucam Ci wyzwanie - chodz tu i zabierz mi te testy huehiehue ;D

Kulcia, rozkrecajcie firmie, rozkrecajcie, tylko wez sie nie denerwuj przy tym, zeby to Twoje cisnienie nie skakalo..!

Ola, na mdlosci to ciezko chyba. Musisz przetrwac koniecznie.

Czarnuszko, moze i u mnie sen sie sprawdzi, sie okazee juz niedlugo :)

Mnie tez chyba cos bierze, bo strasznie rozpalona jestem. Zimno mi w nozki, ale poliki mnie pieka i emanuja mega cieplem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry