reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa, ile ja bym oddala zeby byc na Twoim miejscu, przeprowadzkaaaa, laaaal!

Falstart to bardzo w moim stylu. Juz mi psychika figle plata, bo mnie zemdlilo ;D

Kulcia, tylko eaaasy Mala, bo Igi nie lubi jak maamie cisnienie skacze! A tu potrojne nerwy, Wiki, Dorcia i jaaa. Dzolszki chociaz nie robia faux pas jak ja xD
Niecierpie czekac. Boze. Czas sie tak wlecze...

Sikulinda, witam Cie serdecznie. Kulka ma racje - bardzo otwarte jestesmy!
Mow cos o sobie - ile sie starasz, ile masz lat, ktora ciaza,kiedy @, tabelke sie podesle w odpowiednim czasie. Moze jeszcze sie okaze ze z ktorras mieszkasz w jeednym miescie ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko spoko to taki miły stresik :D

Jezu a ja się objadlam przed chwila placków ziemniaczanych ! U babci jestem to wiadomo jak to jest z babciami :D

No i dzisiaj się w końcu zebralam na odwagę i uswiadomilam społeczeństwo o mojej ciazy :) wstawiam fotki na fejsa :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pogaduszki od rana , a ja zabiegana ... Zaraz spadam do ginekologa na 15h30 , odrazu jej powiem gdzie ona mnie to wysłała na połówkowe to jakiegoś niemowę lekarza !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

mam 27 lat :p w ciąży byłam raz, nie utrzymała się, starałam się wtedy 9 miesięcy, obecnie jestem na 3 cyklu starań @ ma być 15.05 :D, a pochodzę z mieścinki między Krakowem, a Katowicami :)

reklama
Do góry