reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak to się u Ciebie odbywa?? Długo się starasz? Też bym chciała żeby mi lekarz tak poprowadził staranka. Po jakim czasie od nieudanych prób mogę sie domagać takich starań od strony lekarza?? Ja dwa miesiące z rzędu byłam i tylko sprawdzała czy owulacja była.

A byly owu?? Ja mam pco i cykle bezowulacyjne . Koncze dzis clo na owu dlatego mam monitoring . To jest 3 cykl staran

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa troche pakuj, troche odpoczywaj, i wracaj do zdrowia, nie przemeczaj sie tylko!

India, tez odpoczywaj, ze zmeczeniem nie probuj walczyc. Ah Ty to sserio czesto sie przeziebiasz, co nie?

Kamilko, bardzo dobre wiesci! Dzialaj, do roboty!;)

Dora, jeszcze troszke i beedzie wiadomo, Wiki tak samoo. Haha Wiki rzucam Ci wyzwanie - chodz tu i zabierz mi te testy huehiehue ;D

Kulcia, rozkrecajcie firmie, rozkrecajcie, tylko wez sie nie denerwuj przy tym, zeby to Twoje cisnienie nie skakalo..!

Ola, na mdlosci to ciezko chyba. Musisz przetrwac koniecznie.

Czarnuszko, moze i u mnie sen sie sprawdzi, sie okazee juz niedlugo :)

Mnie tez chyba cos bierze, bo strasznie rozpalona jestem. Zimno mi w nozki, ale poliki mnie pieka i emanuja mega cieplem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe powiedzial z naciskiem na poniedzialek i wtorek akturat mamy wolne ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ola to ja ukradlam:)u mnie dzis slonce:):)ale i tak zimno jest:/

ja ide dzis do lekarza..mialam isc na poczatku w nastepnym tygodniu ale raz ze nie ma terminow,sa dopiero na piatek..a ja chce isc juz jednak teraz bo raz ze sie troche zle czuje i chce jednak sprawdzic co i jak a dwa chce w pracy juz pogadac z szefem ze jesten w ciazy bo mamy teraz duzo stresow z nowym projektem..ech sama juz nie wiem czy dobrze robie czy czekac:/

kamila trzymam mocno kciuki!!

zyciowa ty dbaj o siebie prosze!!pakuj sie ale wszystko na spokojnie!!

india ty tez dbaj o siebie!moze kilka dni wolnego by ci dobrze zrobilo?

dora wiki czekamy:):)

kulcia powodzenia!!

Jak sie uda to poniedzialek bede miala wolny. :-)
A poza tym pracuje po 4 godz., wiec czuje, ze nie powinnam narzekac.
Jutro jade do pracy na 10 zamiast 9 to chwilke dluzej pospie. Moje dziecko zarzadzilo, ze chce jezdzic pozniej i konczyc pozniej, bo teraz taka pogoda bedzie, ze na dworze beda mogli czekac na odbior. Pisze o przedszkolu ofcourse :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, bardziej jasnego znaku z niebios nie mialam. Pojechalam do miasta na zakupy, czekalam za M., mowie podjade do mojeego labo i walne bete. Zachoddze, a tam wyrabana karta "LABORATORIUM NIECZYNNE W DNIACH 25.04 DO 13.05"... No prro.
Znak ze mialam nie robic. W tym labo beta 20zl, a drugim 45.

India, patrz jaki madrala z Twojego Radzia, loo! A Radzio woli siostrzyczke czy braciszka?

Tatinka, idz, moim zdaniem nie ma co czekac :)

No to w poniedzialek Kamilko zachodzisz ;D

Dorcia, ciekawe jak z Toba, hmm.. Wiki, a Ty jak sie masz? ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH widzisz hi hi chcąc nie chcąc musisz poczekać :*
jejku ja się jaram tym czekanie na wasze testy :)
kto się w kolejce ustawia pierwszy? bo Ania falstartu dokonała[emoji14]
ja trochę popakowalam i nie mam siły a o 19 ekipa ma przyjechać. .. a jeszcze masakrycznie dużo zostało. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Sikulinda pewnie! my otwarte na nowe panie :***

Ania no nie wierze! Kurde weź mnie nie mecz :) nie wytrzymam tyle dni a tu jeszcze testy dory i Wiki[emoji14]

U mnie słonko ale chłodno ale i tak się wystroilam w kiece heheh

India ale masz wariatuncia :)

Tatinka idź idź kochana. Może coś się dowiesz ciekawego :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry