A co to za metodą Na patyczek? Napiszcie proszę bo ciężko znaleźć w takiej ilości odpowiedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania lez jak brzuch boli ! I nie ruszaj sieDzien dobry dziewczyny stare i nowe
Ja dziś byłam z bratowa i z bratanica u dentysty i ona niepelnosprawna nie rozumie co sie z nia dzieje i tak się jej naszarpalam ze aż miałam taki brudno krwisty śluz... teraz juz jest czysto (nawet skorzystałam z waszej metody na patyczek i w środku czysto) ale brzuch mnie boli. Wzielam nospe i leze ile sie da przy tym moim dziku męża jeszcze nie ma więc musimy jakos dac rade.
Jakos tam mnie bardzo nie boli ale czuje go. Moze to jajniki ... juz sama nie wiemAnia lez jak brzuch boli ! I nie ruszaj sie
Kasia ona mówi ze mama ma dzidziusia w brzuszku i nie może jej nosić. Ale ona ciagle a to chodź zobacz, a to mi podaj albo poszukaj mnie itpA twoja Tosia rozumie że masz dzidziusia w brzuchu czy raczej jest jej to obojętne? moja kuzynka się śmiała jak ktoś jej mówił że mama ma dziecko w brzuszku, próbowała szukać go w pępku ale mówiła że nic nie widzi dopiero jak brzuch się zrobił duży to zaczęła to brać do siebie i uważać.
Kasia ona mówi ze mama ma dzidziusia w brzuszku i nie może jej nosić. Ale ona ciagle a to chodź zobacz, a to mi podaj albo poszukaj mnie itp
Zglodniala i przelozyla na inny termin heheCóra jednak się nie wyprowadziła? Czy już wróciła z wojaży?
Jak przychodzi dzień planowanej @ to wkładamy sobie patyczek kosmetyczny żeby zobaczyć czy @ przyjdzie i czy już nas zalewa krew tam w środkuA co to za metodą Na patyczek? Napiszcie proszę bo ciężko znaleźć w takiej ilości odpowiedzi