reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzien dobry dziewczyny stare i nowe :)
Ja dziś byłam z bratowa i z bratanica u dentysty i ona niepelnosprawna nie rozumie co sie z nia dzieje i tak się jej naszarpalam ze aż miałam taki brudno krwisty śluz... teraz juz jest czysto (nawet skorzystałam z waszej metody na patyczek i w środku czysto) ale brzuch mnie boli. Wzielam nospe i leze ile sie da przy tym moim dziku :) męża jeszcze nie ma więc musimy jakos dac rade.
Ania lez jak brzuch boli ! I nie ruszaj sie

A twoja Tosia rozumie że masz dzidziusia w brzuchu czy raczej jest jej to obojętne? :) moja kuzynka się śmiała jak ktoś jej mówił że mama ma dziecko w brzuszku, próbowała szukać go w pępku ale mówiła że nic nie widzi :D dopiero jak brzuch się zrobił duży to zaczęła to brać do siebie i uważać.

A twoja Tosia rozumie że masz dzidziusia w brzuchu czy raczej jest jej to obojętne? :) moja kuzynka się śmiała jak ktoś jej mówił że mama ma dziecko w brzuszku, próbowała szukać go w pępku ale mówiła że nic nie widzi :D dopiero jak brzuch się zrobił duży to zaczęła to brać do siebie i uważać.
Kasia ona mówi ze mama ma dzidziusia w brzuszku i nie może jej nosić. Ale ona ciagle a to chodź zobacz, a to mi podaj albo poszukaj mnie itp

reklama
Do góry