reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej wam i witam nowe kolezanki przepraszam ze nic nie pisze ale okropnie sie czuje ciagle wymiotuje wszystkie zapachy mnie draznia ze caly czas musze miec nos zasloniety juz maz mi kupil maseczke na twarz taka jak na budowie nosza he he
Mamakulka u mnie maz liczy na syna
Wczoraj dla tesciowej powiedzielismy to bardzo sie ucieszyla i powiedziala ze moze w koncu u nas spelni sie jako babcia bo z Lila nie miala szans bo tylko na wakacje do polski przyjezdzalismy to corka do niej z dystansem podchodzila bo praktycznie jej nie zna.
Wczoraj tez maz zaczal mowic do Lili ze bedzie miala rodzenstwo a ona nie wierzy mowi ze jak bede miala brzuch wtedy dzidzia bedzie teraz nie ma
Wizyte mam dopiero 31 i to do innego lekarza belga wiec slabo to widze ,nie wiem czy umawiac sie na prenatalne w polsce czy wogole zdarze przed 14 tygodniem .
Dziewczyny czekajace na @ a raczej jej brak trzymam mocno kciuki aby sie udalo !!!

reklama
Myszunia a ten suplement diety inofem bierzesz na własną rękę, że tak to określę czy ginekolog coś Ci podpowiedział?

Myszunia a ten suplement diety inofem bierzesz na własną rękę, że tak to określę czy ginekolog coś Ci podpowiedział?

To jest suplement diety dostępny bez recepty i biorę go na własną rękę bo na konsultacje z ginekologiem muszę niestety poczekać do lipca bo wtedy prawdopodobnie będę dopiero w Polsce.

dzwoneczku biedna kochana :* ja mam falowe dolegliwości raz mnie mdli raz w ogóle. ..

a tak poza tym to jestem obolala strasznie :( no i ciągle zmęczona. ..

Dzien dobry dziewczyny stare i nowe :)
Ja dziś byłam z bratowa i z bratanica u dentysty i ona niepelnosprawna nie rozumie co sie z nia dzieje i tak się jej naszarpalam ze aż miałam taki brudno krwisty śluz... teraz juz jest czysto (nawet skorzystałam z waszej metody na patyczek i w środku czysto) ale brzuch mnie boli. Wzielam nospe i leze ile sie da przy tym moim dziku :) męża jeszcze nie ma więc musimy jakos dac rade.

reklama
Ja tez mialam pic ten inofen ale w mojej aptece kosztuje 70 zl!!!! Wiec zostalam przy samym kwasie foliowym

Do góry