reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadzieja 1988 nadwaga nie zawsze jest "przeszkodą" w zajściu w ciąże. Tu raczej chodzi o choroby, wahania hormonów i inne zaburzenia z nadwagą związane albo z niej wynikające ;) Ja sama jestem kuleczką i mój Gin póki co nie widzi problemów z tym związanych ;p

Normalnie odeszłam na chwilkę, wstawiłam obiadek w parowarze (przechodzę na zdrowe odżywianie ;p) położyłam się obejrzeć pierwszą miłość i przysnęłam hehe ;p dobrze, że parowar sam się wyłącza ;p

reklama
Witam laski moje i te nowe również;);*
A nie odzywam się kochane bo cały dzień prawie spałam, aż wstyd . Dopiero wstałam zjesc i wypic herbatke ;)

Dora musimy chyba przestać pracować ha ha bo ja jak kończę pracę to naj pierw przez godzinę czytam posty ha ha
Witajcie nowe dziewczyny :)

Ania nie chce zaśmiecać na razie tabelki (ps. Jak ty ładnie śpiewasz :* )

Na 17 godzinę mam gin, ciekawe co mi powie i jak to w ogóle będzie u niego. Nie mam pojęcia jakie badania powinnam naj pierw zrobić. Czy w ogóle go zrozumie co ten człowiek do mnie będzie mówić? Idę z moim P, mam nadzieję że we dwójkę damy rady więcej zrozumieć :D

No ja nie bez powodu mam taki nick ;)

Mąż mój juz wrócił o 3 nad ranem i do 3 gadaliśmy. Maluch w brzuchu jak tata się obok położył dał o sobie znać. Dzisiaj wyczytałam na forum , że początkowe ruchy czuć jako taki nerw w brzuchu i ja dokładnie tak czuję to co pisałam wcześniej :)

Laski róbcie te testy bo juz nie mogę wytrzymać :) do wizyt ciężarówek tez chyba daleko ? Do mojej 3 tygodnieeeee.

Mój mąż strasznie liczy na to , że córka będzie jednak :) nie może się doczekać i ma nadzieję, że tym razem dziecior się nie odwróci pupka :p

Ja nie mam takiej śpiączki :) drugi trymestr to w sumie bez rewolucji się przechodzi.

reklama
Uciekam Babeczki szykować się do pracy ;) dzisiaj już tu nie zajrzę, bo bardzo późno dzisiaj wrócę ;/

Trzymam kciuki, żeby nam @ już się nie pokazała i żeby jutro się pozytywne teściki posypały;)

Miłego popołudnia ;*

Do góry