Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Haha działam kochanaMyszunia dwa ostatnie wiec działaj maleńka na ostro mi też przewaznie wychodzily pozytywe dwa dni pod rzad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha działam kochanaMyszunia dwa ostatnie wiec działaj maleńka na ostro mi też przewaznie wychodzily pozytywe dwa dni pod rzad
Ja tak kiedys czekalam dwa tygodnie na @ i też mialam dziwne objawy aż robilam po tych 2 tygodniach jeszcze test. Tylko ze ja wtedy mialam chyba cykl bezowulacyjny i bez wywołania sie nie obeszło.Zrobiłam test i niestety dalej jedna kreska... już tydzień po terminie @ a jak dalej nie ma. Piersi mnie tak bolą... Ale to chyba jednak z powodu zmiany klimatu bo w lutym byliśmy na kanarach i pewnie dlatego się tak spóźnia.. Ale piersi czemu tak bolą? Jak wieczorem zdejmuje stanik to jakby 5 kg wazyly normanie eh..
Myślę że jakiś kwiatek w doniczce albo likier był by okDziś moja tesciowa ma urodziny a jutro przyjeżdża. Myslicie ze powinnam cos jej kupic?
Nie wierzę już w to... już bym chciała dostać ten okres... no teraz zupełnie nie wiem co się dIeje... baty nie zrobię bo jestem w uk a tu nie bardzo jest gdzie oni na początku biorą mocz do badania.. Piersi nie bolą już z tydIen... pewnie spóźniona Panna nadchodzi i jak nadejdzie są mi popalićNadziejko miałam tak samo 2 cykle temu. @ spóźniona o tydzień, bolące piersi. Tydzień po spodziewane zrobiłam test(wyszedł negatywnie) a dwie godziny później niestety dostałam @. Ale u ciebie mam nadzieję będzie inaczej
Wyslalysmy chyba z 20 laurek na dzien babci i dziadka wiec podejrzewam że im narazie wystarczy twórczości wnuczki heheMala niech zrobi jej jakas laurke