reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zrobiłam test i niestety dalej jedna kreska... już tydzień po terminie @ a jak dalej nie ma. Piersi mnie tak bolą... Ale to chyba jednak z powodu zmiany klimatu bo w lutym byliśmy na kanarach i pewnie dlatego się tak spóźnia.. Ale piersi czemu tak bolą? Jak wieczorem zdejmuje stanik to jakby 5 kg wazyly normanie eh..
Ja tak kiedys czekalam dwa tygodnie na @ i też mialam dziwne objawy aż robilam po tych 2 tygodniach jeszcze test. Tylko ze ja wtedy mialam chyba cykl bezowulacyjny i bez wywołania sie nie obeszło.

Nadziejko miałam tak samo 2 cykle temu. @ spóźniona o tydzień, bolące piersi. Tydzień po spodziewane zrobiłam test(wyszedł negatywnie) a dwie godziny później niestety dostałam @. Ale u ciebie mam nadzieję będzie inaczej
Nie wierzę już w to... już bym chciała dostać ten okres... no teraz zupełnie nie wiem co się dIeje... baty nie zrobię bo jestem w uk a tu nie bardzo jest gdzie oni na początku biorą mocz do badania.. Piersi nie bolą już z tydIen... pewnie spóźniona Panna nadchodzi i jak nadejdzie są mi popalić :(

Moja koleżanka jest stewardessa w Dubaju! Jejku zwiedzila już cały swiat. Troche jej zazdroszcze. Teraz np jest w Japonii.

reklama
Do góry