reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie na razie nic. ;)

Minka mnie chodziło o to , że po prostu jak zachodziły w ciążę to nie mówimy o staraniach i dlatego forum się zmienia. A powiedziałam o odejściu bo tak to ujęłas kochana, że piszemy tylko o ciąży. Jak juz się wystaralysmy to oczy mamy pisać? Nie obrażaj się :*

Naprawdę mocno Wam kibicuje staraczki :*

Ola 21 nie swiruj bazyla :D zostań z nami i gadaj. Przyjmujemy wszytkich :)

reklama
Dora u mnie nadal króluje kielbasa hehe ale juz w mniejszych ilosciach. Tetaz sie przestawilam na nowalijki :)

To forum chyba nie jest czyjąś wlasnoscia i każdy może sie udzielac.
Mi jak ktoś na coś nie odpisze to pfff w nosie z wami i pisze dalej hehe ale to moze dlatego ze ja juz stara jestem i nie przejmuje sie czyms na co nie mam wplywu

Anka32 ja nie wybuchnelam, tylko wyrazilam swoje zdanie bo chyba mam do tego prawo tak? A jak Ci sie nie podoba to nie czytaj i tyle.
Ps: mam kota i jakos non stop o nim nie nawijam.
Bo to nie forum o kotach hahaha

Dobra moze ja juz przestane pisac.... ale fochy to lepiej schowac w kieszeń

Mamakulka u mnie nie hormony,,,,

Życiowa , Kochanie to Twoja decyzja:)

Ja na kafe poszłam też na sierpniówki. Ale oczywiście ja młodsza o miesiąc więc z boku na mnie patrzyły. Na wrześniówkach odnalazłam siebie, każda w mniej więcej tym samym terminie poród. Nie chciałam tu nikogo zamartwiać że mnie coś kłuje , że mnie coś boli czy coś.

Minka przestań. Każdy wyraził swoje zdanie. Ty to zrobiłaś, Anka na Ciebie nie naskoczyła. Ale jak ona to zrobiła to Ty tak.
Dziewczyny ogarnijcie dupy i nie psujmy sobie humoru na weekendzie :) lubimy się nawzajem i tak ma być :*

Słuchajcie. Ja po prostu uważam , że temat staraczki dotyczy również ciężarnych bo w końcu ze staraczek zmieniamy się w ciężarne prawda :) ? Na każdą przyjdzie pora. Biorąc pod uwagę tempo to już niedługo :p

Kasia ja tam wole tutaj pisać bólu dziewczyny są ciepłe i wspierające :)

Anka Ty z ta kiełbasa :) mnie ciągle na słodkie ciągnie strasznie. Normalnie bym zjadla tort i popilam mlekiem czekoladowym i zagryzla maxi kingiem.

Co do odpisywania to czasem tyle piszecie że nie sposób ogarnąć :p zresztą mnie też nie zawsze odpisuja i tez się nie przejmuje. Zarejestrowalyscie na pewno i nic więcej nie trzeba. Nie klocmy się.

Przy okazji. Kto testuje teraz?

MalaMi a u ciebie jakies objawy na nie przychodząca @ sa?? :)
Minka co u Ciebie??
Heh ja sie dzis na moje cycuchy pod prysznicem napatrzeć nie mogłam - takich dużych to w zyciu nie miałam :p

To jest jeden z plusów ciąży. Ja też mam mały biust, a w ciąży z córką byłam w siódmym niebie mogąc podziwiać bujniejsze piersi ;)

reklama
Do góry