reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A jak ja dzisiaj się przywitalam o_O
mam zanik pamięci czy o co kaman?
napisałam ze z tą tabelka bez sensu jak każda z nas ja przeleja i nie patrzy czy jest aktualna czy nie. .. bo to prawda.

ja chyba się poddaje.

Mamakulka napisałam ci pw ;)

Dobra dziewczyny, zaczyna się tu psuć i to poważnie. Ja sama nie jestem w stanie odpisywać na każdego posta, wiele rzeczy też nie wiem więc nie chce pisać jakieś głupoty i wprowadzać w błąd.

Chyba dzis jest jakis gorszy dzien ehhh.
Minka a mam do Ciebie takie male pytanie, Ty chodzisz caly czas do jednego gine odkad sie staracie? Prywartnie czy na nfz?

A jak ja dzisiaj się przywitalam o_O
mam zanik pamięci czy o co kaman?
napisałam ze z tą tabelka bez sensu jak każda z nas ja przeleja i nie patrzy czy jest aktualna czy nie. .. bo to prawda.

ja chyba się poddaje.

Mamakulka napisałam ci pw ;)

Życiowa proszę Cię....

Mamakulka - Kochana z Ciebie kuleczka:))

Dobra szkoda gadać i psuć wam waszego forum sprzeczkami:)

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN

Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka...........27.........2..........08.03
tatinka.............33........2..........08.03
MałaMi90..........26.........2..........13.03
Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
Myszuniapp....... 29.........3..........26.03
Wiiktoriiaaa.......24.........1..........31.03
Dora032............33.........2...........05.04
Aniaa_H............23.........1..........06.04
Nuśkaaa............24.........1.......... 10.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016-->18t 1d
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016-->17t
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016. 14tydz 3 d
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016-->13t 5d
anka_32..........34........3........05.10.2016 -->11t
India9.............30........2........13.10.2016-->9t 3d
dzwoneczek......30........2........20.10.2016
Życiowa...........28........2....... 03.11.2016-->6t 2d

Oooo i po problemie:)
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia a ciężarówkom bezproblemowego rozwiązania!

PS. Najwyżej kiedyś tam wrzucę wam mój pozytywny test:))

Oj dziewczynki dajcie spokoj juuuz!
Czarna Madzia wracaj do tabelki i nie odwalaj mi tu maniany jakiejs ;* nie klocic sie juz tylko zarzuccie jakis temat i bedziemy cos kombinowac i pisac i po prostu jak komus cos nie pasuje to dawac jakis inny temacik i tyle zeby sie nie klocic i zeby do naszego forum przychodzily laseczki a nie odchodzily !;*

Dzwoneczek to dawaj na sernik i zgarnij Mamekulke po drodze ;)
w sumie to już pół blachy prawie poszło :p
uwielbiam ten przepis bo zrobienie go zajmuje 20minut i później pieczenie tak do godzinki.

co do atmosfery na wątku to jak ktoś chce to niech odchodzi ... i tyle osobiście nie lubię nic na siłę robić wiec błagać nikogo nie zamierzam żeby został.
Kasia napisała ze ona będzie mimo wszystko i mi to wystarczy ;)
mam nadzieje ze zadziałasz jak fuga do płytek czy inny klej :D

Kurde ząb mnie boli i musialam wziac apap a dentysta dopiero w poniedziałek.... cos w ogole kluje mnie w dole brzucha caly dzien. Malo przyjemne uczucie. No i snilo mi sie ze zaczelam krwawic.... masakra

reklama
Anka miałam identyczny sen!!! i to był potop normalnie. .. o_O
aż jak się obudziłam to pędziłam do WC sprawdzić czy wszystko ok ...

Do góry