reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Minka nikt tu tak nie myśli. Nie chcemy poprostu żebyś odchodziła. Każda wyraziła swoje zdanie na ten temat i tyle.

reklama
Tatinka pozwoliłam sobie tak chronologicznie cie wpisać:)

Minka ja też szanuje twoje zdanie, każdy ma prawo je wyrazić.
Ja akurat bardzo bym nie chciała, żeby wątek się rozpadł i żeby dziewczyny odchodziły.
Mnie to motywuje, bo na początku żadna nie była w ciąży i te które są to dla mnie są dowodem, że się da i że nie zawsze to takie proste.
Ja się z wami zżyłam i szczerze się cieszę z każdego pozytywnego testu. Uwielbiam oglądać wasze brzuszki, w sumie tylko Oli widziałam;)

Minka kochanie nie odchodz robiłaś badania wszystkie? Moze trzeba czasu :* przecież wiesz :*
Ja tez bym cos napisala ale pewnie zle mnie zrozumiecie ...i...

Ostatnia edycja:
Ajaj ja tylko czekałam aż któraś wybuchnie :)

Na początku tego forum wszystkie bylysmy w jednym punkcie i wszystkie tak samo chcialysmy zajść w ciąży. Jednym udalo sie szybko innym nie. Bylo wiadome że po jakimś czasie ilość ciężarnych wzrośnie więc i tematy sie zmienią.
A co do pisania o dzieciach... mam dziecko pisze o dziecku jakbym miala kota to bym pisala o kocie...

Ps. U mnie pomidorowka :D

U mnie nie ma obiadu :( mój w pracy, ja sprzątam. Nawet nie chce mi się nic robić. Zjemy kiełbasę z cebulką a wieczorem idziemy na te urodziny to nadrobimy. :D

reklama
Do góry