reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kasiamarysia ma racje,
z doswiadczenia wiem ze jak przerywasz cos,szczegolnie studia to juz bardzo ciezko sie wraca do nich!szkoda by bylo to zostawic..ja na twoim miejscu byn zostala i skonczyla studia.skoro nawet nie macie gdzie i nie na pracy to moze koncz studia a w tyn czasie zawsze mozna szukac miejsca i pracy za granica i wyjechac juz na gotowe..

co do tematyki to popieram kasie w 100%!!!

ja sie tez staram o dziecko ale uwazam ze nie mozna caly czas mowic o staraniach:( trzeba sie wspierac dziewczyny bo jednej wyszlo drugiej nie..ale moze wyjsc za miesiac moze dwa.warto tez pogadac z dziewuchami ktorym sie udalo bo albo jakas rada albo wsparcie albo zrozumienie ktorego otoczenie jednak nie zawsze nam daje.
minka rozumiem cie doskonale:)ja mam kilka kolezanek w ciazy i jak z nimi jestem i slucham o ciazy albo widze te ich brzuszki to mam ochote wyjsc i ryczec bo ja nie moge a one maja te piekne brzuszki!!ale przyjdzie i czas na nas i wtedy to my bedziemy innych wkurzac:)
moj maz chce zrobic przerwe w staraniach bo nam nie wychodzi i on nie chce na sile..chce poczekac kilka miesiacy.serce mi peklo:(ale co mam zrobic,ja sama nie moge nic to musimy obydwoje chciec..zapisalam sie do was na forum bo mozna sie wymienic doswiadczeniem i poczuc ze nie jestem sama z tym,ze inne kobiety tez to przezywaja..ale moj maz mi walkuje od kilku ze zajscie w ciaze nie moze dominowac naszym zyciem..nie moze to byc jedya rzecza na czym sie skupiamy bo w zyciu jest tyle fajnych rzeczy!!jedne maja juz dzieci i musza sie skupic tez na nich,inne maja remontu budowy prace wyjazdy szycie kwiatki..kazda pierdola w naszym zyciu jest istotna i nie wolno nam o tym zapomniec!trzeba sie skupic i przedewszystkim cieszyc sie cholernie z tego zycia i z tego co mamy!!!!bo inaczej nie dostaniemy tego czego chcemy skoro nie potrafimy doceniac!

reklama
Minka nie zrozum mnie źle ale nie uważam , że masz rację. Zwróć uwagę na to , że każda z nas zaszła na tym forum. i co mamy o kolei odchodzić żeby nie pisać o ciąży? Przecież tak samo wam kibicujemy , doradzamy i w ogóle. Tak naprawdę to gdyby nie pisać o ciąży to o czym ? :) zostań z nami kochana, przecież tutaj chodzi o wsparcie oraz wiedzę. Dzielimy się ze sobą przeżyciami. Widzisz Kasia Marysia zaszła w ciążę o tez uciekła. Bardzo rzadko do nas pisze. Tu nie chodziło o to żeby Was zdolowac ale zrozum w taki sposób trzeba by się żegnać z kimś co chwila. Zresztą nie wiem. Zadecydujcie.

Kasia przykro mi . Rozumiem Cię bo ja też mam non stop nerwy nad którymi nie panuje. A na anemię soczek z buraczka :*

To tak na rzucenie luznego tematu to na obiad robie rosół a na drugie kotlety z cyckow i buraczki i brokula. .. i może marchewkę zetrzeć jeszcze ;) pewnie drugie będzie na pierwsze i na odwrót ale co tam ;)

Kamil Cie deneerwuje? Aale przeciez bylliscie szczesliwi, prawda? Ukladalo sie Wam?

I rozumiee, bo on tez jest naa tych samych studiach co ja, ale mamy swiiadoomosc, ze one nam nic niee dadza oprrocz papierka. I dlatego nie wiem co robic, ahh..

Minka. Kochana... tylko nie uciekaj, coo? :(

Nie układa i nie ułoży ....

Ale zawsze coś , papierek to papierek lepiej jak jest niż jakby go nie było. Moje zdanie jest takie żebyście skończyli studia. Chyba , że Wam na to sytuacja finansowa nie pozwala.

Mamakulka ja się nie denerwuje, nie krzyczę , tylko płacze. Potrafię pół nocy płakać , a potem kolejne pół dnia.

Coś nie coś Minka ma racje. Wy się doradzacie, porównujecie wyniki, piszecie o wizytach. Ja na wrześniówkach to wszystko mam, i nie muszę sie zastanawiać czy komuś to pasuje , bo tam każda pisze o swoich dolegliwościach. Wspieramy się, jest wśród nas staraczka, która straciła maluszka w 9 tc :( ale nadal zagląda do nas. Nie zrozumcie mnie źle , ale ja rozumiem Minkę.

Kasia Marysia ale np ja nie chce poznawać i się wcinac do lasek które juz się znają. .. tutaj jestem od początku i znam historie dziewczyn... podejrzewam że jak ten wątek się rozpadnie to nigdzie pisać juz nie będę bo po co...

Kurde a z K to ostro... kurcze aż nie wiem co napisać :(

No właśnie , ja próbowałam na sierpniowki się wkleić i w sumie nie znałam nikogo. A tutaj naprawdę musialybysmy po kolei odchodzić z forum. Dlatego się trochę dziwie.

Kasia a Kamil to obecny mężczyzna? Kochanie moje ja miałam tak w 10 tc. Płakałam non stop o pierdoly. Ustabilizowane juz mam to plakanie . Chyba ze u ciebie to nie hormony...

reklama
NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN

Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka...........27.........2..........08.03
MałaMi90..........26.........2..........13.03
CzarnaMadzia....24.........2..........20.03
Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
Myszuniapp....... 29.........3..........26.03
Wiiktoriiaaa.......24.........1..........31.03
tatinka...............33.........2..........04.04
Dora032............33.........2...........05.04
Aniaa_H............23.........1..........06.04