reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
KasiaMarysia kurde nie dobrze... kto cię rąk nerwowo wykańcza ex?
z anemii to wyjść dietą można. powodzenia i zdrówka :*
Kamil...
KasiaMarysia23
To forum bylo super gdy sie wszystkie staraly, bylo multum tematow do rozmow i w ogole. Teraz sa tylko tematy o dzieciach i ciazowe- i dla mnie jako starajacej sie, to ja nie mam o czym rozmawiac z Wami. No niestety ale taka prawda. Nie mowie tutaj o tym aby zaprzestac mowic o ciazy czy cos, no ale nie oszukujmy sie, dziewczyny ktore sie staraja zostaja pomijane. Bo na pierwszym miejscu sa te w ciazy i ich dolegliwosci. Sorry jak kogos urazilam tym co napisalam.
dlatego ja przeniosłam się na wrześniówki , żeby tu nie zaśmiecać. Minka ma racje dziewczyny.
Ja się nie zgadzam, ale to pewnie dlatego że się już nie staram. Cieszę się z każdej zaciążonej, nie mogę się doczekać kolejnego testowania a rozmowy ciężarnych o badaniach itd też lubię bo dużo się dowiaduje i na pewno przyda mi się to w przyszłości.
MałaMi90
Minka rozumiem Cie :*
któraś sie mnie pytała czy mam jakies objawy to odpowiadam ze nie bo pierwszy miesiac po tabsach i jakos specjalnie sie nie staralismy, nawet nie wiem kiedy okres dostane bez tabsow. Malo pisze bo to babcia od pon w szpitalu, maly sie przeziebil i zeby mu na dodatek ida. Normalnie nie mam czasu za bardzo
któraś sie mnie pytała czy mam jakies objawy to odpowiadam ze nie bo pierwszy miesiac po tabsach i jakos specjalnie sie nie staralismy, nawet nie wiem kiedy okres dostane bez tabsow. Malo pisze bo to babcia od pon w szpitalu, maly sie przeziebil i zeby mu na dodatek ida. Normalnie nie mam czasu za bardzo
Aniaa_H
KasiuMarysiu, czemmu pocczatek nerwicy? Czym sie denerwujesz?
Minkaa, wytlumacz sie tu szybko..
Ja chyba tez mam jaakies nerwicowe objawy. Albo depresyjne, nie wiem. Pol nocy klocilam ssie z moim. On chce zebysmy wyjechali za granice, ja nie bardzo.. zostalo mi ttroche studiow do skonczenia. Rok czasu mgr. Chce zeby wziac dziekanke, zeby jwchac chociaz na rok, bo tu sie nie dorobimy tak, zeby bylo stac nas na jakis wklad wlaasnny w mieszkanir czy nie mowwiac juz o domu. Slubu tez nie mamy jeszcze. Chcielismy dziecko, bo uwazalismy, ze to odpowiednia pora. A teraz niby on nadal chce. Ale stwierdzil, ze jak poki co i tak ssie nam nie uda, bo musze sie leczyc, to mozemmy ten czas inaczej wykorzystac. Wiem ze nie mial nic zlego naa mysli, ale jakoss zabolallo. Z jednej stroony ma racje, to rozsadne rozwiazanie, ze wyjazd na teoche za granice ulatwi start, aa z drugiej po pierwsze boje sie, ze jak wyjedziemy to na dkugo, a ja strasznie z rodzina jestemm zwiazana, a po drugie to i tak nie mammy gdzie jechac. I tak oto zaczal sie zjebany weekend. Nie wiem na czym stoje i coo mnie czeka.
Mam nadzieje, ze Wam bedzie lepiej ten dzien mijal ;**
Ja chyba tez mam jaakies nerwicowe objawy. Albo depresyjne, nie wiem. Pol nocy klocilam ssie z moim. On chce zebysmy wyjechali za granice, ja nie bardzo.. zostalo mi ttroche studiow do skonczenia. Rok czasu mgr. Chce zeby wziac dziekanke, zeby jwchac chociaz na rok, bo tu sie nie dorobimy tak, zeby bylo stac nas na jakis wklad wlaasnny w mieszkanir czy nie mowwiac juz o domu. Slubu tez nie mamy jeszcze. Chcielismy dziecko, bo uwazalismy, ze to odpowiednia pora. A teraz niby on nadal chce. Ale stwierdzil, ze jak poki co i tak ssie nam nie uda, bo musze sie leczyc, to mozemmy ten czas inaczej wykorzystac. Wiem ze nie mial nic zlego naa mysli, ale jakoss zabolallo. Z jednej stroony ma racje, to rozsadne rozwiazanie, ze wyjazd na teoche za granice ulatwi start, aa z drugiej po pierwsze boje sie, ze jak wyjedziemy to na dkugo, a ja strasznie z rodzina jestemm zwiazana, a po drugie to i tak nie mammy gdzie jechac. I tak oto zaczal sie zjebany weekend. Nie wiem na czym stoje i coo mnie czeka.
Przeciętny cykl trwa 28 dni, jeśli chciałybyśmy cały czas, dzień w dzień pisać tylko o starających się to nie dość że brakło by tematów to byłoby to nudne. A przedewszystkim wywierało by ogromna presję więc moim zdaniem dobrze że jest tu jakieś urozmaicenie.
KasiaMarysia23
KasiuMarysiu, czemmu pocczatek nerwicy? Czym sie denerwujesz?
Za dlugo by opowiadać ...
Skoro rok Ci został, ja bym została. Studia są ważne , szkoda zawalić albo nawet przełożyć. Twój powinien to zrozumieć, praca wam nie ucieknie
Aniaa_H
Kamil Cie deneerwuje? Aale przeciez bylliscie szczesliwi, prawda? Ukladalo sie Wam?
I rozumiee, bo on tez jest naa tych samych studiach co ja, ale mamy swiiadoomosc, ze one nam nic niee dadza oprrocz papierka. I dlatego nie wiem co robic, ahh..
Minka. Kochana... tylko nie uciekaj, coo?
I rozumiee, bo on tez jest naa tych samych studiach co ja, ale mamy swiiadoomosc, ze one nam nic niee dadza oprrocz papierka. I dlatego nie wiem co robic, ahh..
Minka. Kochana... tylko nie uciekaj, coo?
reklama
Życiowa
i się zrobiła dupa. .. i tyle...
KasiaMarysia to ładnie się porobiło mam nadzieje ze to chwilowe i ze się dogadacie i będzie ok...
AniaH tak w sumie rok to nie dużo. .. ale jeśli nie macie konkretnych planów to po co się spieszyć skoro nie wiecie nawet gdzie byście mieli jechać. .. no i niech bierze tez twoje uczucia. .. skoro jesteś związana z rodziną to czy nie będzie cierpiała za granicą z dala od bliskich?
KasiaMarysia to ładnie się porobiło mam nadzieje ze to chwilowe i ze się dogadacie i będzie ok...
AniaH tak w sumie rok to nie dużo. .. ale jeśli nie macie konkretnych planów to po co się spieszyć skoro nie wiecie nawet gdzie byście mieli jechać. .. no i niech bierze tez twoje uczucia. .. skoro jesteś związana z rodziną to czy nie będzie cierpiała za granicą z dala od bliskich?