reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej ho życiowa widzę , że ciążę zaczynasz jak ja - z wkurwem :D

Trzeba dojść do ładu jakoś z ta tabelka . W sumie dobrze jest pisać tygodnie bo wiemy kto kiedy co i jak :)

Ja zaczęłam dzisiaj szyc organizer na łóżeczko ale nitka mi się skończyła szara i dupa.

Dzwoneczku dobrze ze jesteś spokojniejsza:)
Czarna Madzia ja jakoś sobie tą zalezność Lh i Fsh liczyłam , nie pamiętam ale coś mi sie kojarzy że coś sie dzieliło .

Dzięki za odpowiedz:)
Masz racje liczy się zależność LH:FSH i jak wychodzi mniej niż 0.5 to świadczy to o niedoczynności tarczycy a jak więcej niż 1.5 to o PCO:))
Już sobie dotyczyłam... i to jedna wielka bzdura że jak LH jest większe niż FSH to owu nie będzie:))
Badanie FSH robi się głownie żeby ocenić czy przysadka dobrze pracuje i przy okazji ocenić rezerwę jajnikową,
poziom LH najistotniejszy jest przed samym pikiem (czyli wtedy kiedy jego poziom jest największy, pow. 25 mlU/ml)
To się rozpisałam:))

Mamakulka, ja chyba zaraz wypisze się z tej tabelki jak takie wielkie emocję są z nią związane:))

Dzięki za odpowiedz:)
Masz racje liczy się zależność LH:FSH i jak wychodzi mniej niż 0.5 to świadczy to o niedoczynności tarczycy a jak więcej niż 1.5 to o PCO:))
Już sobie dotyczyłam... i to jedna wielka bzdura że jak LH jest większe niż FSH to owu nie będzie:))
Badanie FSH robi się głownie żeby ocenić czy przysadka dobrze pracuje i przy okazji ocenić rezerwę jajnikową,
poziom LH najistotniejszy jest przed samym pikiem (czyli wtedy kiedy jego poziom jest największy, pow. 25 mlU/ml)
To się rozpisałam:))

Mamakulka, ja chyba zaraz wypisze się z tej tabelki jak takie wielkie emocję są z nią związane:))

Madziu mogłabyś polecić jakieś witaminki dla M co by poprawić jakość nasienia. Gdyby był w domu to bym go jedzieniem "podrasowała", ale niestety...

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN

Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka...........27.........2..........08.03
tatinka.............33........2..........04.04
MałaMi90..........26.........2..........13.03
CzarnaMadzia....24.........2..........20.03
Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
Myszuniapp....... 29.........3..........26.03
Wiiktoriiaaa.......24.........1..........31.03
Dora032............33.........2...........05.04
Aniaa_H............23.........1..........06.04
Nuśkaaa............24.........1.......... 10.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016-->18t 1d
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016-->17t
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016. 14tydz 3 d
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016-->13t 5d
anka_32..........34........3........05.10.2016 -->11t
India9.............30........2........13.10.2016-->9t 3d
dzwoneczek......30........2........20.10.2016
Życiowa...........28........2....... 03.11.2016-->6t 2d

czesc dziewczynki!
pojechalismy do moich rodzicow..tu tyle sniegu:)maz pojechal na narty a moja mama poszla z tymkiem na sanki..mam chwile dla siebie:)
mam nadzieje ze wy spedzacie weekend tak milo jak ja:):)

reklama
KasiaMarysia kurde nie dobrze... kto cię rąk nerwowo wykańcza ex?
z anemii to wyjść dietą można. powodzenia i zdrówka :*

Do góry