reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja musze wstawić posciel a się z Wami zagadalam i wszystko zajmuje mi dwa razy więcej czasu:-D:-D
Dziewczyny ja jak pracuje to na nic nie mam czasu nawet do sklepu isc a o ugotowaniu czegoś nie wspomnę cały tydzień na chlebie jade:-D:-D

Ola jem tak bo mam trochę za wysoki cukier . Na czczo 96 a u ciężarnych powinno być poniżej 90.

Życiowa idę na kolejne badania krwi przed wizytą żeby było na świeżo dla lekarki.

U mnie dzidzia była o tydzien za mała ale już się wyrównał wzrost. :) czytałam właśnie , że ma teraz około 13 cm crl ale jak się wyprostuje to 25. Wielki człowiek ! :)

Kurde chciałam uszyć organizer na łóżeczko ale musze być pewna płci bo nie chce neutralnego szyc. Coś mi zielony chodzi po głowie :D mam akurat minky zielone i zielone zygzaki na stanie. Hmmm... chciałbym kolorystykę zachować żeby nie było naciapane.

Mamakulka to żabka będzie :) ja to zamierzam pójść troszkę w ciuszki... widzę oczyma wyobraźni takie malusie baggy :) z szerokim ściągaczem na brzuszek :) ale ja mam jeszcze duuuuuzo czasu :)

a co do wagi to zawsze po ciąży możesz zrzucic :)
A to jest tak duzo 96? Bo się nie znam :) a w ciąży nie można brać morwy? Ona ponoć dobrze obniza cukier ale spać się chce robiłaś glukozę?
Mojej kol tez wyszedł za duży ale ona to się najadla na wieczór słodkości :)

Ostatnia edycja:
AniaH podła jesteś takie rzeczy, ja patrze i mówie do męża "Kotuś bo dziewczyny takie zasmaczyste rzeczy mają...." i skoczył do cukierni kupić. Mmmmniam :D

Załączniki

• IMG_20160311_112926507.jpg
    IMG_20160311_112926507.jpg
    437,1 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_20160311_113301796.jpg
    IMG_20160311_113301796.jpg
    403,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry