reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U nawet nie wiem co to podusie antywstrzasowa :D śpiworek będzie owszem :) czekam na 25 żeby płeć poznać do tego również :D koleżanka szyje w pracy spiwory i mi pomoże a Rogala do karmienia mam od koleżanki :) szukam w necie inspiracji.

Laski normalnie takiego pałera mam ze koniec świata. Nie wiem co się stało :D wyszorowalam kuchnie , łazienkę, ekspres do kawy posprzatalam w spiżarni i mi mało :D podłogi bym zrobiła ale wiem , że nie wolno mi niestety. Teraz leżę.

No u mnie rano taka mgła była , że auta z okna nie widzialam. Teraz ptaki swiergolom i z dachu kapie wiec wyglądam wiosny :) może stąd ta chęć sprzątania :p

Mamakulka a może metkołatka? Moja córcia ją uwielbiała

reklama
ja to idę od razu spać jak wrócę. .. nie będę patrzyła na bałagan tylko od razu pod kocyk i przynajmniej godzina drzemki bo nie daje rady...

Załączniki

• 1411643485-149.jpg
    1411643485-149.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 59
Albo taki misiu z recznikowatego materiału, również sprawdzony pomysł, idealny gdy dziecko ząbkuje. Moja Lilly ma takiego króliczka. Cyckała mu uszy jak swędziały dziąsełka

Załączniki

• DSC_1390.JPG
    DSC_1390.JPG
    970,2 KB · Wyświetleń: 59
Oo dziękuję za pomysły :* do tej łatki musze kupić wstążki :)

U mnie w końcu ta energia jest bo wcześniej zapomnij. Kosmiczne niechciejstwo :D

Dziewczyny ale wy duzo piszecie :)
Ja dzis zaczynam 11 tydzien i jak narazie jestem -2kg i waga stoi w miejscu.

Życiowa nie pomyśl ze Cie strasze ale u mnie w drugiej ciąży tez podejrzewala blizniacza a okazalo sie ze to krwiak juz sobie rósł..... a ona powiedZiała ze to powietrze...

Ja urodziłam 3 tyg wczesniej. Poszłam do szpitala bo mi ciśnienie skoczylo i po badaniu lekarz stwierdzil ze urodze w terminie albo i pozniej a mi w nocy wody odeszly :)

Ania dobrze ze piszesz za tydzień zapytam o tą możliwość z tym ze ona już sugerowała to na poprzedniej wizycie bo zarodek urósł szybko ... ale zobaczymy co i jak :)

reklama
Wiecie ze my z Tosia lezymy od poludnia w łóżku hehe mala poszla na drzemke wiec ja koło niej i wstala po 13 a my nadal w łóżku, tylko sobie smakolyki donosimy. A dom żyje wlasnym zyciem hhehe

Do góry