reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja mam takie mniam do pracy i na śniadanie :)

Załączniki

• FB_IMG_1457689537759.jpg
    FB_IMG_1457689537759.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 20160229_171615.jpg
    20160229_171615.jpg
    394,7 KB · Wyświetleń: 59
Ania ja bym zjadla brownie <3

Kurde dawno dawno nie jadłam nic słodkiego. Ani herbaty nie slodze chyba ze z cytryna to slodze ale fruktoza bo ma niski ig . Mąż mi na dzień kobiet upiekl sernik bezcukrowy, super był :) mam nadzieje , ze jak ograniczyłam tak mocno cukrowe jedzenie to mi spadnie.
Poza tym boję się strasznie tego jak będę wyglądać pod koniec ciąży skoro teraz już jestem kulka. Ech ogarnęło mnie jakieś dziwactwo :) dziecko najważniejsze a o porodzie się zwalczy kilogramy i inne.

Zaczynam od dzisiaj ćwiczyć jogę bo dobrze działa na kręgosłup a jak mnie tak boli to może pomoże poza tym ponoć przygotowuje do porodu :)

W ogóle dziewczyny w ciazy tez macie takie brzuchy owłosione? U mnie się pojawiły włosy takie nie ciemne tylko białe ale dużo :D

Mamakulka ja też się boje ze bede gruba jak urodze bo teraz to chudzina jestem i sobie nie wyobrażam .. jakoś hehe
A dlaczego wszystko bezcukrowe?
Ja tez mało cukru używam a jak juz to trzcinowy :) ale herbatę musze chociaż łyżkę dac :)

Mamakulka a masz dodatkowe badania jakieś jeszcze robić?
czy ogólnie i tak będziesz wszystko używała z niskim indeksem?

ja w pon idę na morfologie mocz i glukozę właśnie. ..

kurde nie chciałabym przytyć tyle co w.pierwszej ciąży. ... i musze się pilnować sama dla siebie z jedzeniem ;)

Ola21 no dlugo- nie długo :) ciężkiej pracy nie mam to wiesz a nasiedziec w domu sie jeszcze potem nasiedze ;)
Ja to narazie oprócz bolu piersi i czasem zaklucia jajnika nic nie odczuwam :) i oby tak zostalo bo nie lubię mdłościiiii...
Życiowa ohoho druga fasolka moze byc??? Hehe :) super zdjęcia :)

U mnie dzis 4t i 5d :D

reklama
Mamakulka Ty to chociaz masz białe te włoski a mi się ściecha taka ciemna zrobiła ze szok i takie dlugie te wloski ale mama mi mowi ze po ciazy sie wytra bo to hormony uff tyle szczescia i radosci.
Ii Witam wszystkie Paniee ;**

Do góry