Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Piękna fasolkaMacie zdjęcia mojej fasoli (bo nie wiadomo czy jest druga za nią) juz nie kropek bo nawet głowę widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna fasolkaMacie zdjęcia mojej fasoli (bo nie wiadomo czy jest druga za nią) juz nie kropek bo nawet głowę widać
Aaaa to juzz taki duzy jestem <3Macie zdjęcia mojej fasoli (bo nie wiadomo czy jest druga za nią) juz nie kropek bo nawet głowę widać
Myszunia wiadomo ale nie nakrecanie się pomaga :*
Madziu ja tak sprawdzałam dwa cykle temu i nic a teraz wiem ze np jak bola mnie cycy przed terminem to ze mogą na ciążę i okres i naprawdę juz nie mam takiego obsesyjnego sprawdzania przeszło mi wraz z moim nastawieniemOla tak się mówi, a pod koniec cyklu każda dopatruje objawów)
Ty pewnie też będziesz co chwile sprawdzać
Madziu ja tak sprawdzałam dwa cykle temu i nic a teraz wiem ze np jak bola mnie cycy przed terminem to ze mogą na ciążę i okres i naprawdę juz nie mam takiego obsesyjnego sprawdzania przeszło mi wraz z moim nastawieniem
Wiadomka .. ciekawe za którym się uda hmmOj Olu.....) Dwa cykle to dopiero początek