reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola tak się mówi, a pod koniec cyklu każda dopatruje objawów:))
Ty pewnie też będziesz co chwile sprawdzać:p
Madziu ja tak sprawdzałam dwa cykle temu i nic a teraz wiem ze np jak bola mnie cycy przed terminem to ze mogą na ciążę i okres i naprawdę juz nie mam takiego obsesyjnego sprawdzania przeszło mi wraz z moim nastawieniem :)

Własnie w srode i cycki przestaly bolec i zrobily sie takie normalne nie nabrzmiale,ale teraz juz bola lodowka dalej straszy ale ten hormon z dnia na dzien przeciez nie wyparuje. Wizyte mam 31.03 ale nie wiem czy nie pojade w nastepnym tygodniu na usg dla swietego spokoju. U mne tydzien 8 i 3 dni India rowno tydzien miedzy nami :-)

Mozemy sie scigac na porodowke. Ale by bylo gdybysmy razem z Anka trafily blisko siebie :-) terminowo w sensie. Sa tak male roznice miedzy nami, ze wszystko mozliwe. Poprzednio urodzilam 12 dni przed terminem czego sie w ogole jeszcze nie spodziewalam :-)
Mnie tez czasem mniej piersi bola a na drugi dzien znowu zaczynaja. Dzis prawie nie czuje. Jak sie martwisz i masz mozliwosc to idz wczesniej :-)

reklama
Ola nie od początku ale jakoś tydzień przed spodziewana miesiaczka miałam bóle. :)

Życiowa ! Cudownie :) gratuluję serdecznie :*

Dzwoneczku kochana ja miałam 3 dni dolegliwości i 3 dni bez i się stresowałam tak samo jak Ty . Idź jeśli masz być spokojniejsza wcześniej ale nic pewnie się nie dzieje złego :*

Viola super pomysł z tymi tygodniami :D ktoś ma tabelkę? Ja dzisiaj mam 18+1tc :)

Do góry