reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, aah, jakie wspaniale wiadomosci z rana <3 no wspaaaaniaaaaale! Ciesze sie niezmieernie i glladze Twoj brzuszek <3 sliczny Fasolek albo Fasolinka. A moze jedno i druuugie..? ;) blizniaki, woow..! ;*

Dzwonusiu. Nic sie nie boj, nie wkrecaj sobie ******* Kochana. Jest wporzadku na pewno! A dla uspokojenia wybieerz sie do lekarza <3 posluchasz sobie serduszka, zobaczyysz Fasolke i bedzie Ci lepiej. I nam tez ;**

Ola21, wkrecanie objawow jest najgorsze. Kobitoo, dwa cykle temu tyyyyyle mialam objawoow, ze sama uwierzyllam w ciaze i jeszcze dziewczyny tu kibicowaly , i tez uwierzyly. A za prrzepproszeniem gowno, bo okaazalo sie ze naawet orawdopodobnie owulacji nie mialam, ot co.. :(

Ale za to niektooryn Dziolszkom sie objawy sprawdzily ;** i to dzieki nim mamy rrwdossc na foorum i co 2-3 tyg.ciaza ;) jejku, jak bedziecie rodzic, to chyba zawalu dostaane. I sobie zaloze oddzielne albumy na kazdego Waszego dzidziusia, bo poprrosze miliony zdjec <3

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie moze i to normalne ze raz lepiej raz gorzej jak wy tez tak macie lub miałyście .
India ja rodzilam miesiac przed terminem to dopiero bylo zaskoczenie, nawet nie wiem jak jest w 9 miesiacu, ja w 8 ledwo lazilam to w 9 pewnie sie toczy a przytylam nie malo bo z 52 do 74 kg

Zyciowa, aah, jakie wspaniale wiadomosci z rana <3 no wspaaaaniaaaaale! Ciesze sie niezmieernie i glladze Twoj brzuszek <3 sliczny Fasolek albo Fasolinka. A moze jedno i druuugie..? ;) blizniaki, woow..! ;*

Dzwonusiu. Nic sie nie boj, nie wkrecaj sobie ******* Kochana. Jest wporzadku na pewno! A dla uspokojenia wybieerz sie do lekarza <3 posluchasz sobie serduszka, zobaczyysz Fasolke i bedzie Ci lepiej. I nam tez ;**

Ola21, wkrecanie objawow jest najgorsze. Kobitoo, dwa cykle temu tyyyyyle mialam objawoow, ze sama uwierzyllam w ciaze i jeszcze dziewczyny tu kibicowaly , i tez uwierzyly. A za prrzepproszeniem gowno, bo okaazalo sie ze naawet orawdopodobnie owulacji nie mialam, ot co.. :(

Ale za to niektooryn Dziolszkom sie objawy sprawdzily ;** i to dzieki nim mamy rrwdossc na foorum i co 2-3 tyg.ciaza ;) jejku, jak bedziecie rodzic, to chyba zawalu dostaane. I sobie zaloze oddzielne albumy na kazdego Waszego dzidziusia, bo poprrosze miliony zdjec <3
Aniu ja tez raz tak mialam nawet miałam duuuzo bialego sluzu mięśnie mnie bolały pod pachami tez i w ogóle mialam szkliste oczy ponoć kol w pracy mi mówiła a to ponoc na dzidziisia tak jest brzuch sutki bolaly E dotknac nie mogłam :-D takze dopoki nie zobaczę dwoch kresek to sie nie nastawiam :)
A co mialas cykl bezowulacyjny?

Ostatnia edycja:
Moze brownie albo szarlotkee? Zapraszam ;**

Załączniki

• 1457688224755.jpg
    1457688224755.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1457688243513.jpg
    1457688243513.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry