reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nadxieja dopóki nie ma @ to jest nadzieja ze jest ciaza. Nasza zyciowa jest przyklademnze testy czasem poprostu nie wychodza . Powtórz jeszcxe raz☺
P.S. dzień dobry :*

Cześć dziewczynki melduje się z pracy ;)

dzisiaj wizyta... stresa mam lekkiego ale jestem dobrej myśli :D

Nadzieja oj tak testy czasami po prostu nie wychodzą ja robiłam ich sporo w pierwszej ciąży i żaden nie był pozytywny... a w ciąży byłam. .. i dowiedziałam się po 3miesiacu...

teraz czuję się zupełnie inaczej bo mam milion objawów począwszy od bólu piersi na metalicznym smaku kończąc. .. wachlarz obejmuje mdłości zgaga wzdęcia zaparcia ból krzyża. .. kurde chyba wszystko co można mieć :(

ale co tam ;) trzeba wytrzymać :)

Czesc dziewczyny :-)
Nadzieja, ja tez uwazam, ze poki @ nie ma jest nadzieja. test mogl nie wyjsc. Niestety mozliwosc jest tez ta druga :/ ale ja zycze, zeby jednak ciaza byla :-)

Dzień dobry :)
Olka badania ogólne tzn morfologia, glukoza, różyczka, toxoplazmoza, tarczyca, przeciwciała tarczycowe.
Ostatnio mój Internista robił mi usg tarczycy i niby coś zauważył i kazał zrobić badania, by wykluczyć chorobę hashimoto :/

Ola 21 ja miałam bóle jak na miesiączkę, nawet gorsze i zero objawów ciazy a jestem teraz w 19 tc. Czasem stężenie bhcg jest mniejsze dlatego test jest jeszcze negatywny i jak wiadomo stężenie bety rośnie w ciazy z dnia na dzień wiec może być za 3 dni na przykład juz pozytyw. Każda ciaza inna i ja osobiście uważam , że żadne dolegliwości lub ich brak nie świadczą o ciąży lub jej braku :) każda akobieta jest inna. Niektóre mają sluz ja nie miałam.

Życiowa trzymam kciuki! Właśnie wchodzisz :D

Ola to fajna teściowa :)

Ja to glodna jestem i musze wstać bo dzieciak mi się domaga jajecznicy dzisiaj :)

reklama
Dzień dobry :)
Olka badania ogólne tzn morfologia, glukoza, różyczka, toxoplazmoza, tarczyca, przeciwciała tarczycowe.
Ostatnio mój Internista robił mi usg tarczycy i niby coś zauważył i kazał zrobić badania, by wykluczyć chorobę hashimoto :/
Aha to Ja Mam takie cos robione ( oprócz tarczycy ) to co miesiąc prawie . Ja tu czekam 3 dni i mam wyniki na stopnie internetowej labolatorium i sie loguje a kopie poczta dostaje moja gine .
Ale jeżeli chodzi ci o badania po poronieniu to niczego mi nie kazała szukać ani sie doszukiwać tylko sie starać bo jedno poronienie to jest zupełny przypadek , jak juz jest drugie lub trzecie z koleji to trzeba wtedy szukać przyczyn .

Do góry