reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka od początku tak mialas ze bol jak na okres?:)
A wiecie co ja teraz wiem ze nie tak łatwo nieraz zrobić dzidziusia i się nie nakrecam owszem kocham się w dni płodne ale nie wkrecam sobie juz objawow juz nie mam takiego bzika:laugh2:
Dopoki nie zobaczę dwóch na teście to nic nie mowie i zaden objaw nie jest dla mnie objawem kiedy dzidzia będzie to będzie bo jak się człowiek nakręca to dupa :-( :(Jeszcze się umowie na hormony i jak wyjadą ok to na pewno ze mna wszystko ok :tak: ale nie wiem jak to zrobię bo boje się igły:no2::no2:

Zyciowa suuuper :) bardzo się cieszę :)
Ja dzisiaj jadę sie umowic do gin. Do tej co chodziłam w pierwszej ciąży tylko sprobuje na fundusz bo mam wtedy 15km a do prywatnego gabinetu 40km. No ale jak się nie uda to wtedy prywatnie.

Dziewczyny, a jak brałyście inofem, to jedną saszetkę, czy dwie ? I od czego to uzależniałyście? czy lepiej nie kombinować i zdać się na opinie lekarza?
Hey Melannia.ja biorę 1 saszetkę. Ponoć jedna działa jako suplement, a dwie już jako lek zalecany kobietom z PCO. Pozdrawiam

Zyciowa super gratuluje serduszka !!! Ale ci dobrze zaraz znowu masz wizyte a ja musze tyle czekac a juz sobie wkrecam najgorsze rzeczy,chyba bede musiala isc wczesniej do innego na usg bo sie martwie :-(

Ola21 no chyba bym w domu nie wysiedziala jakbym poszła odrazu na l4 :) w poprzedniej ciąży szlam jakos po 20tc i jak wszystko będzie dobrze to teraz tez bym tak chciała :)

reklama
W ogóle dziewczyny w tabelce można by aktualizować tygodnie ciąży u ciężarówek bo tak to nie wiemy kto który ma :)
India u Ciebie który teraz tc??

Do góry