reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja tesciowa sobie snapa zalozyla No Ja nie mogę :-D bo jej jedna szwagierka pokazała , i teraz mi pisze " wyslij snapa brzuszka ! , kiedy przyjedziecie na obiad ? Może w tą niedziele ? " i mi zdjecia wysyła to hahahahahhahahahaha
No to ładnie:-D:-D:-D
ja wstalam bo się krecili :realmad: a ja lubię dluuuuugo pospac mam nadzieje ze nie zlapie mnie w pracy:huh: ale ostatni dzień
Laski jak mnie wczoraj wszystko bolalo:zawstydzona/y: aaaa zrobię sobie pranie :p
Jest tu ktoo?????

reklama
A co do teściowej to jak mojego moja zostanie to bede miala zajebiscie bo mega jest :tak::tak: w ogóle milo mi się robi jak tam jade bo mnie tak chwala tam ze takiej dziewczyny jeszcze nie miał:-D
Ale ma go jednego i wiecie jak to jest nie nieraz nie mogę jak ona nad nim skacze on sie wkurza i cos jej powie głupiego a ona się śmieje:-D

no i jakaś infekcja mi się zaczęła ponoć typowa dla ciąży ... no nic zobaczymy za tydzień ;) co i jak :)
wtedy mi kartę ciąży założy :)

A co do teściowej to jak mojego moja zostanie to bede miala zajebiscie bo mega jest :tak::tak: w ogóle milo mi się robi jak tam jade bo mnie tak chwala tam ze takiej dziewczyny jeszcze nie miał:-D
Ale ma go jednego i wiecie jak to jest nie nieraz nie mogę jak ona nad nim skacze on sie wkurza i cos jej powie głupiego a ona się śmieje:-D
U mnie prawie to samo , 4 siostry ma moj mąż , ale jedyny synuś mamusin :-)

reklama
Do góry