reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka dzięki :)
Muszę jeszcze skonsultować wyniki z moim lekarzem, robiłam ostatnio na tarczycę, a w zasadzie by wykluczyć chorobę hashimoto.
Olka mam pytanie, albo Ania może odpowie. Ile czekałyście na wyniki histopatologiczne?

reklama
Cycki mnie w ogóle nie bolą ale mam je tak ciężkie ze szok.
Moja tesciowa ma 60 lat, 4 dzieci a takie cycki ze niejedna 30 latka moglaby pozazdrościć a jej patent to ze jak skonczu sie kąpać to polewa sobie cycki zimną woda. Ona to juz robi z 40 lat i naprawde cycki ma super.
Taka cisza bo pewnie wszystkie przyjaciółki oglądają :)

Ja ide spac bo jutro 8:30 fryzjer :D

Dobranoc

Abja nadal nie mam @... piersi bolą.. głowa pęka dziś.. od kilku dni bol brzucha.. czuję jakby już zaraz miała się zjawic@ A jak nie mA.. dIewczyny jak myslicid czy to może być ta moja upragnioną ciążą... dla przypomnienia napiszę że robiłam test dzień po spodziewanym dniu@ Ale jedna kreska.. cykle mam 20-21 dniowe eh już sama nie wiem

A może być jesCze za szybko? Czy jak już wyjdzie 1 kreska to już szans na drugą nie ma...?
Nie nie jest za szybko bo test się robi w dniu spodziewanej miesiączki masz takie bóle kochana przed okresem widocznie Ci sie spóźnia na pewno by Ci wyszła juz blada kreska jeszcze dzień po spodziewanej miesiaczce ale nie martw się i tak doczekasz się dzidzi :*

reklama
Cześć laski tak mnie plecy bola dzisiaj od tej pracy ze szok :( :( tez miałam pod koniec nerwy . Trochę poszczekalam:-p.ale jeszcze jutro i wolne w sobotę moj ma 24 urodziny koledzy wpadają musze posprzatac cos upichcic i chyba wybiorę się na jakąś zakupy do galerii :)
Co do gor czy morza to morze uwielbiam ale tak jak Ania nie lubię się opalac hehe w tamtym roku byliśmy tydzień w tym tez cos planujemy ale chyba za granicę jak się uda bo nieraz za wycieczkę zapłacę tyle samo z lotami co nad polskim morzem
Gory czy ja wiem...w górach takich z prawdziwego zdarzenia jesCze nie bylam marzą mi się Alpy włoskie czy cus takiego:-D
Ja jutro Ania tez idę do fryzjera końcówki musze podciac :) A Ty co bedzies robić? :)
Violu a dlaczego odrazu nie chcesz isc na l4? Nie wysiedzisz w domu? :) ja bym chyba odrazu poszla w tej pracy ..
Skończę szkole i ide gdzieś dalej żeby dobra prace miec a obecna siedze póki szkoly nie skończę mialam cv powysylac ale jak się pracuje to się nie chce ludzie fajni smiesznie jest ale ta praca mnie juz wkurza
Jakos mokro mam teraz i leci ze mnie biały śluz i trochę brzuch boli ale juz jestem po owulacji ale to za wcześnie na jakieś objawy itp nie dziewczyny? ;-) ;)

Ostatnia edycja:
Do góry