reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to nie wyobrazam sobie leżenia na sloncu pół dnia. Biorac jeszcze pod uwagę te parawany ze przejsc nie można.... ja kilka razy bylam na duńskiej wyspie i tam plaza czysta pusta i woda cudowna ale to ode mnie 10h samochodem i 2,5h promem.
Ooo w Grecji polezalam może z dwie godziny na plaży hehe no nie lubie lezec. Nudzi mnie to

reklama
Ja tez lubię i góry i morze , mieszkając w Polsce , miałam Beskidy i Tatry i rysy , do Zakopanego 60km , na Kasprowym w każdy weekend lol .
A teraz we Francji , mam 25km nad Śródziemne morze , i 100km w Alpy do teściow także zbyć nie umierać :-)

A ja w pracy jestem. Do 21 dzis.
India zazdroszczę urlopu :D chociaż mój skończył dopiero tydzień temu ;)
A ogólnie do kiedy zamierzasz pracować??

Ja lubię i morze i góry. Lubię poleżeć na plaży jak i powspinac sie :) tylko teraz ze względu na małego jeździliśmy cały czas nad morze i narazie tak zostanie.
Ola pozazdrościć :)

Mariolka skąd ty takie ciacha bierzesz mniam.
Ja wróciłam z pracy wstawiłam pranie i jem obiad na kolację.
Ale miałam dziś podły dzień wszystko mnie wkurza."Koleżanka" z pracy ( właściwie w wieku mojej mamy jest) tak mnie wkurzyła, że mało mi para uszami nie poszła, ale zacisnęłam zęby i nic nie powiedziałam...
Jakiś pms opóźniony mam.
Mnie szum morza uspokaja...

Ja chyba wole morze :) W lecie często jeździmy gdzieś nad wodę np na całą niedzielę :) W zimie muszę się zadowalać basenem

Mariola niezwykle smakowicie wyglądają.
Ola pozazdrościć fantastycznie masz
Urlop marzenie, ja planowany mam od 1 sierpnia. Miałam nadzieje na szybsze wolne;) bo ja zaraz po swierdzeniu ciąży poszłabym na L4 .

reklama
Mariola niezwykle smakowicie wyglądają.
Ola pozazdrościć fantastycznie masz
Urlop marzenie, ja planowany mam od 1 sierpnia. Miałam nadzieje na szybsze wolne;) bo ja zaraz po swierdzeniu ciąży poszłabym na L4 .
Ja też bym od razu poszła na chorobowe, dźwigam kartony po 30 kg także praca nie jest dla kobiety w ciąży

Do góry