reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to nie wyobrazam sobie leżenia na sloncu pół dnia. Biorac jeszcze pod uwagę te parawany ze przejsc nie można.... ja kilka razy bylam na duńskiej wyspie i tam plaza czysta pusta i woda cudowna ale to ode mnie 10h samochodem i 2,5h promem.
Ooo w Grecji polezalam może z dwie godziny na plaży hehe no nie lubie lezec. Nudzi mnie to

reklama
Ja tez lubię i góry i morze , mieszkając w Polsce , miałam Beskidy i Tatry i rysy , do Zakopanego 60km , na Kasprowym w każdy weekend lol .
A teraz we Francji , mam 25km nad Śródziemne morze , i 100km w Alpy do teściow także zbyć nie umierać :-)

A ja w pracy jestem. Do 21 dzis.
India zazdroszczę urlopu :D chociaż mój skończył dopiero tydzień temu ;)
A ogólnie do kiedy zamierzasz pracować??

Ja lubię i morze i góry. Lubię poleżeć na plaży jak i powspinac sie :) tylko teraz ze względu na małego jeździliśmy cały czas nad morze i narazie tak zostanie.
Ola pozazdrościć :)

Mariolka skąd ty takie ciacha bierzesz mniam.
Ja wróciłam z pracy wstawiłam pranie i jem obiad na kolację.
Ale miałam dziś podły dzień wszystko mnie wkurza."Koleżanka" z pracy ( właściwie w wieku mojej mamy jest) tak mnie wkurzyła, że mało mi para uszami nie poszła, ale zacisnęłam zęby i nic nie powiedziałam...
Jakiś pms opóźniony mam.
Mnie szum morza uspokaja...

Ja chyba wole morze :) W lecie często jeździmy gdzieś nad wodę np na całą niedzielę :) W zimie muszę się zadowalać basenem

Mariola niezwykle smakowicie wyglądają.
Ola pozazdrościć fantastycznie masz
Urlop marzenie, ja planowany mam od 1 sierpnia. Miałam nadzieje na szybsze wolne;) bo ja zaraz po swierdzeniu ciąży poszłabym na L4 .

reklama
Mariola niezwykle smakowicie wyglądają.
Ola pozazdrościć fantastycznie masz
Urlop marzenie, ja planowany mam od 1 sierpnia. Miałam nadzieje na szybsze wolne;) bo ja zaraz po swierdzeniu ciąży poszłabym na L4 .
Ja też bym od razu poszła na chorobowe, dźwigam kartony po 30 kg także praca nie jest dla kobiety w ciąży

Do góry