reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola21 ja od dłuższego czasu używam lacdacyd i zawsze było super a w niedziele otworzyłam nową buteleczkę i nie wiem czy nie była jakaś wadliwa i nie od tego. Nigdy mi się tak nie zdarzyło. A miała trochę inny zapach niż zawsze.

reklama
Oo Wiki faktycznie to moze byc po lactacydzie bo ja mialam tak jak Ty. Moim zdaniem zmienil sie sklad jego bo zle na mnie dzialal. I dopiero jak zaczelam sie sama woda podmywac to bylo lepiej .

ja nie używam żadnych płynów bo od razu uczulenie mam :/ tak samo jak użyje innych podpasek albo płynu do płukania bielizny. .. momentalnie całą jestem w kropkach swedzacych. .. ale na zewnątrz. ..
jeśli chodzi o infekcje to bardzo rzadko mi się trafiają ostatnio właśnie jak byłam miałam mega dużo białego śluzu (w poprzednim cyklu) i powiedziała ginka ze to początek i przepisala mi globulke jedną i przeszlo od razu...

Ja bym nie mogła się podmyc sama woda heh :)
Ja tez alergiczka ale narazie póki co nie miałam uczulenia na płyn do podmywania;)

A jak ktoś ma dzidzie ostatnio w biedrze nie wiem czy dalej sa kupilam proszek bo mój ma wiecznie coś lovela on normalnie prawie 30 zl a ja go za 13 kupilam az zal nie wziąć hihi

Ola to najwidoczniej nie jesteś aż taką alergiczka. .. pamiętam ze jeszcze jako gowniara siostrom podebralam właśnie płynu do higieny intymnej. .. matko jak ja zdychalam heh he
a nie chciałam się przyznać bo bym dostała opieprz ze ruszał am bez pytania ha ha

reklama
Do góry